B
Beck's
Гостин
Bruka, rezili a si rekov ne idam vise.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Така ја прекинав да идам на запад, коа Ѕинго почна да го води фудбалот.Bruka, rezili a si rekov ne idam vise.
Пелистер - Вардар не беше наместена, судејќи по првиот натпревар, по досегашните игри на Вардар, по назначувањето на Џиџи дефинтивино не е наместена.Пелистер-Вардар 0:0 местена по партиска линија местена ..му поклонил вардар бод за пелистер да се спаси
Брегалница-Напредок 0:1 местена, имало уплати на точен резултат
Силекс-Дрита 4:0 местена , гостите очигледно се тргаа од топката
Шкендија-Ренова 1:2 местена очигледно, му се одмилил фудбалот на домашните навивачи
Металург-Тетекс 0:0 најверојатно местена...реми без шут на гол
Работнички-Турново 2:0 не слушнав ништо
за 5 од 6 натпревари има сомнеж дека се местени
Е сега:
или ние апла претеруваме поучени од минати случаеви за местенки
или нашата лига 99 % е местена
едно е сигурно, знам дека не се врти скршен денар во истата и клубовите едвај врзуваат крај со крај и доаѓа дека единствен начин на заработка се кладилниците
и се прашувам кое е решението...ете и приватни и државни клубови сите местат
шо значи повече е дека сите клубови ги бие лош глас и се шпекулира со местенкиПелистер - Вардар не беше наместена, судејќи по првиот натпревар, по досегашните игри на Вардар, по назначувањето на Џиџи дефинтивино не е наместена.
Напредок е втор, се знаеше дека ќе биде тврда утакмица, дечкото си погодил, нема ништо сумљиво.
Силекс - Дрита апла местена, нема коментар, Дрита се утепаа од местење.
Шкендија - Ренова не знаеме, ќе видиме по клипчињата само тешко да се такви аматери како Дрита.
Металург - Тетекс најочекуван резултат, двете екипи играат тврд и неубав фудбал, барем кога и да сум го гледал Вардар против овие 2 екипи последниве 2 години биле утакмиците за никаде.
Јас само кажав шо слушнав..а јас не сум баш сигурен дека е такаСо Prime се сложувам за Пелситер_ ВАрдар дека е наредена по партиска линија пријателски 0-0 ние ништо не губевме со нерешено а и Пелситер си осови еден бод колку толку важен кој може да биде значаен.
Не, па и јас само си прептоставувам бе не реков дека е наместена, исто како што и 2 милиона си прептоставуваат дека Силекс_ Дрита е наместенаЈас само кажав шо слушнав..а јас не сум баш сигурен дека е така
само зборуввав за шпекулациите
Сигурно не се надеваше дека ќе ви дозволат?Ајде на здравје,забрането патуванје за во скопје куп
шо знам реков дан пуштиле срце овја од ффм и мвр би било нешто екстра за нас вечерен термин пффСигурно не се надеваше дека ќе ви дозволат?