Бодибилдинг суплементи

Член од
24 јануари 2011
Мислења
523
Поени од реакции
148
се продава монохидрат 500гр, заинтересираните нека ми пишат во инбокс

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
едит : Најкористена маркетинг техника во Македонија : Со секој купен производ над 3000 добивате гратис шејкер,топ ! (y) (3 ги имам дома,да почнеме сите да складираме шејкери)
На твое задоволство и на многу други слушнати ви се желбите:
Нема повеќе гратис шејкер со секој купен Nitro Gold Pure Whey 2,2 kg или Hyper Mass 5000 4 kg.
Од денес, па до 10 Март, секој кој ќе купи од горе наведените производи има шанса да добие ВИП картичка а со неа и ПОПУСТ од 10% на целата палета на додатоците во исхрана во понуда на Sportix MK и Херкулес . Потсетување на понудата на производи:
Biotech USA
Labrada
Dymatize
Nanox
Olimp
BigMan
Ultimate Nutrition
SixStar
Mutant
Twin lab
PNC ...
Искористете ја можноста и купувајте со ПОПУСТ преку цела 2013.
www.herkules.com.mk

Дефинитивно вреди да се искористи, кој може и сака а воедно и често набавува суплементација.

Член од
4 март 2009
Мислења
604
Поени од реакции
442
Едно прашање до поискусните.Пиев креатин во капсули еден месец,па сега зедов креатин монохидрат во прашок,дали е потребно фаза на полнење или да земам два пати во денот по 5 грама пред и по тренинг?

Broda

Ijackhammer.
Член од
6 февруари 2013
Мислења
259
Поени од реакции
141
Едно прашање до поискусните.Пиев креатин во капсули еден месец,па сега зедов креатин монохидрат во прашок,дали е потребно фаза на полнење или да земам два пати во денот по 5 грама пред и по тренинг?
Според мене не е потребно полнење, бидеќи си земал претходно креатин, 10г во денот ќе ти бидат супер, гледај после тренинг со прости јагленихидрати земај го креатинот.

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Правеше пауза од капусла до монохидрат?

Член од
4 март 2009
Мислења
604
Поени од реакции
442
Правев пауза еден месец,ми рекоа дека било доста,но дека правев пауза и дека е во прашок мислев дека пак треба фаза на полнење.
--- надополнето: 5 март 2013 во 08:23 ---
Правев пауза еден месец,ми рекоа дека било доста,но дека правев пауза и дека е во прашок мислев дека пак треба фаза на полнење.
--- надополнето: 5 март 2013 во 08:27 ---
--- надополнето: 5 март 2013 во 08:50 ---
--- надополнето: 5 март 2013 во 08:59 ---

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Можеш а и немора да идеш со полнење, твој избор останува.

Денеска бев до калифорнија финтес и да видиш што ти значи конкуренција на пазар еееееееееееее........
За разлика од последниот пат кога бев сега рафтовите се полни а згора на тоа има и избор :)

Член од
4 октомври 2008
Мислења
653
Поени од реакции
434

Finally mine! :D

едит: Која беше продавницата карши Гет Реди? Да не е таа на господинот Ѓороски?

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931

Finally mine! :D

едит: Која беше продавницата карши Гет Реди? Да не е таа на господинот Ѓороски?
Таа е продавницата иначе кога си земал од сцитек требало зелениот да го земеш, за 150 денари плус добиваш двапати подобар протеин.

Член од
4 октомври 2008
Мислења
653
Поени од реакции
434
Таа е продавницата иначе кога си земал од сцитек требало зелениот да го земеш, за 150 денари плус добиваш двапати подобар протеин.
Изолатот? Добро, здравје, ем поскап ем 350грама помалку е тој :). Иначе колку "важен" ќе ми биде протеинов? Прашувам зашто не го земам за да дополнувам дневен внес на протеин ( и без него внесувам 2г протеин на 1кг тежина ), туку само за после тренинг зашто нели се апсорбира најбрзо. Би требало да направи некоја разлика а?

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Изолатот? Добро, здравје, ем поскап ем 350грама помалку е тој :). Иначе колку "важен" ќе ми биде протеинов? Прашувам зашто не го земам за да дополнувам дневен внес на протеин ( и без него внесувам 2г протеин на 1кг тежина ), туку само за после тренинг зашто нели се апсорбира најбрзо. Би требало да направи некоја разлика а?
Искрено ако си така со исхрана би требало доста да ти игра улога во однос на прекин на катаболизам (состојба во која го доведуваш телото при вежбање) и побрзо преоѓање во анаболна состојба (идеална за градба на мускулна маса) опоравок итн итн.
Иначе да, изолатот зашто овој е претежно концентрат али ОК за другпат ќе знаеш и јас досега се имам зезнато неколку пати али па од грешки се учи.
Совет после вежбање со декстроза внесувај го, ако немаш касни банана па после 10 минути протеинот.

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
За после тренинг наместо декстроза растворам со протеинот по една лажица мед. Мислење според вас дали е правилно или не бидејќи многу ми е фаил ова декстрозата што ја земаме ниту пакована ниту ништо така рандом ми изгледа ко обичен шеќер (сахароза) мелен.

Kajgana Shop

На врв Bottom