Што правиш бе другар? Продавница држиш или купуваш па препродаваш? хахаххасе продава монохидрат 500гр, заинтересираните нека ми пишат во инбокс
http://www.califit.mk/index.php?route=product/product&path=39&product_id=52Препорачајте некој добар а сепак "финансиски подостапен" глутамин во Скопјево?
На твое задоволство и на многу други слушнати ви се желбите:едит : Најкористена маркетинг техника во Македонија : Со секој купен производ над 3000 добивате гратис шејкер,топ !(3 ги имам дома,да почнеме сите да складираме шејкери)
Според мене не е потребно полнење, бидеќи си земал претходно креатин, 10г во денот ќе ти бидат супер, гледај после тренинг со прости јагленихидрати земај го креатинот.Едно прашање до поискусните.Пиев креатин во капсули еден месец,па сега зедов креатин монохидрат во прашок,дали е потребно фаза на полнење или да земам два пати во денот по 5 грама пред и по тренинг?
Правеше пауза од капусла до монохидрат?Едно прашање до поискусните.Пиев креатин во капсули еден месец,па сега зедов креатин монохидрат во прашок,дали е потребно фаза на полнење или да земам два пати во денот по 5 грама пред и по тренинг?
Правев пауза еден месец,ми рекоа дека било доста,но дека правев пауза и дека е во прашок мислев дека пак треба фаза на полнење.Правеше пауза од капусла до монохидрат?
Правев пауза еден месец,ми рекоа дека било доста,но дека правев пауза и дека е во прашок мислев дека пак треба фаза на полнење.Правеше пауза од капусла до монохидрат?
Можеш а и немора да идеш со полнење, твој избор останува.Правев пауза еден месец,ми рекоа дека било доста,но дека правев пауза и дека е во прашок мислев дека пак треба фаза на полнење.
Таа е продавницата иначе кога си земал од сцитек требало зелениот да го земеш, за 150 денари плус добиваш двапати подобар протеин.![]()
Finally mine!
едит: Која беше продавницата карши Гет Реди? Да не е таа на господинот Ѓороски?
Изолатот? Добро, здравје, ем поскап ем 350грама помалку е тојТаа е продавницата иначе кога си земал од сцитек требало зелениот да го земеш, за 150 денари плус добиваш двапати подобар протеин.
Искрено ако си така со исхрана би требало доста да ти игра улога во однос на прекин на катаболизам (состојба во која го доведуваш телото при вежбање) и побрзо преоѓање во анаболна состојба (идеална за градба на мускулна маса) опоравок итн итн.Изолатот? Добро, здравје, ем поскап ем 350грама помалку е тој. Иначе колку "важен" ќе ми биде протеинов? Прашувам зашто не го земам за да дополнувам дневен внес на протеин ( и без него внесувам 2г протеин на 1кг тежина ), туку само за после тренинг зашто нели се апсорбира најбрзо. Би требало да направи некоја разлика а?