GavolRulz
hippopotomonstrosesquipedaliophobia
- Член од
- 23 март 2008
- Мислења
- 12.872
- Поени од реакции
- 11.978
- Локација
- Струмица
- Веб-сајт
- www.manutd.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Друже ме интересира колку може да биде штетен deep freeze за п.с. минатиот пат кога го одмрзнав и пробав да го рест. пс не ми се запали више така што ги изгубив и C и D дискојте.
Дали морам да се регистрирам на аваст горе ми кажува дека уште 30 дена ostanuvaat?
Ако има малку повеќе влажност во воздух знае прашината да биде полупроводник... и многу побргу ќе се оштетат деловите.Вака сеа, нели ради прашина повеќе се загреваат компонентите а поголема температура значи помалце ќе траат... е сеа ме интересира дали освен на овој начин, прашината игра и друго улога во оштетување на компонентите?
Јас бев во техномаркет и ми велат за full hd само blueray player,никое dvd не поддржувало 1080p.
Вака сеа, нели ради прашина повеќе се загреваат компонентите а поголема температура значи помалце ќе траат... е сеа ме интересира дали освен на овој начин, прашината игра и друго улога во оштетување на компонентите?
Многу работи можат да бидат: нпојувањето, пробиени кондезатори на матичната, самата матична...... најдобро е да го однесеш на сервис или да го погледне некој кој се разбира од хардвер
--- надополнето: 3 март 2013 во 13:48 ---
Најпрвин F8, па Disable automatic restart when windows failure или така нешто беше, пошто гледам ти покажа BSOD и се рестатрираше. одкога ќе го исклучиш да не се автоматски рестартира види која грешка ти ја испишува како на пр.0х000000F1 и види поради што е
1.![]()
Чаре луѓе?