Дремеле по патарини и детално ги проеверувале сите коли со Скопски таблици да не имаат Комити 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дремеле по патарини и детално ги проеверувале сите коли со Скопски таблици да не имаат Комити![]()
Да бе ние сме без раце , што направи ти бе кој ќе не обезбедел ако јаделе камења и готово али ај да не ја тупиме сеа и така ја утпеа џандариве нека се забориви дербиво што побрзо,а дај боже трерт круг пак да се падне у битола да се игра па конечно еднаш да се изигра во вистински услвои едно дерби годинава.денес не знам кој ќе ве обезбедеше.........полицијата буквално се најаде камења,потоа следува бркање низ пола Битола........
Сами си го навлекоа гневот,на меч на кој Комити најавија дека нема да идат...
Од шо се плашеа?
Ова е уште еден доказ дела полицијата сака со сила да го заплаши народот,применуваат сила на Македонците а оние демократите го запалија знамето пред самата влада и со прст не мрднаа...
Само 8 приведени,а овде има преку 50 приведени....
Мрш таму.....
Тоа е бе пријателе, ние петокот 500 души, уапсени 30 .Сами си го навлекоа гневот,на меч на кој Комити најавија дека нема да идат...
Од шо се плашеа?
Ова е уште еден доказ дела полицијата сака со сила да го заплаши народот,применуваат сила на Македонците а оние демократите го запалија знамето пред самата влада и со прст не мрднаа...
Само 8 приведени,а овде има преку 50 приведени....
Мрш таму.....
И сега паторот ќе дојди овде во недела и ќе бара гласови....а неговата полиција тепа крвнички граѓани...
Е па гласајте пак за да не тепаат во сопствениот град.....
Да ти ебам и држава и се.....![]()
Koe veselo be brat.. Vie si izbegavte na siroko.. Si frlivte kamenja i izbegavte. Nie tuka levo od slikata go jadovme ko magarinja. Pak ke recam, da ne bese otvorena vratata od pomosnoto, ke ispocrkavme site tuka od kjotek .. Od dvete strani se pustija be kucinjata, od ko zaminaja Ckembarite vpark togas pocnaa da mavat kucinjata.. Ok, a od kade da si odam doma be ? Mora od tuka da pominam, sto da vi pravam.. Nisto loso ne naprajv, si odam od utakmica, ama morav da begam preku Kiro Dandaro za da ne jadam kjotek .. Bitno kondicija nabivme denes ako nisto drugo..
Fintata e so ne bevme spremni za frka i ne vidovme deka se desava nesto, si trgnavme za doma ko site drugi .. Vo najloso vreme se pogodivme vo najtesniot prostor megju stadionot i pomosnoto. Posle so se desi sami si znajme.. Krivo mi e so tuka kjotek jadoa postari lica i lugje so deca sto bea..Trebalo da ste mislele pred to za beganje, inace vpark bese uste poveselo, do medicinsko ne brkaja a nekoj decki vlegoja i vo internatot i tamu vlegoja dve zelki da gi brkat hahahha nesalam, ama ako malce bese ova nisto ne bese ako imase komiti ke ne kazvaja na CNN