L
Luki Junior
Гостин
Лизгава оти ги класифицираш женските од гледна точка на човек шо не тера да си фане женска.како мислиш лизгава?
![Намигнување ;) ;)](/styles/default/xenforo/smilies/wink.png)
Лизгава оти ги класифицираш женските од гледна точка на човек шо не тера да си фане женска.како мислиш лизгава?
Со рака ќе го притиснеш надоле да моча.Да бе дигнат ми е и да мочам седејќи, сум пробал тешки болки се тоа.![]()
И ја сецкам кромид, пофалите ме и мене....чим кромид си сецкаш треба да те пофалиме...
Боље е, али и ова боли зависи колку ти се моча.Со рака ќе го притиснеш надоле да моча.
еве те фалам. ФАЛ за тебеСо рака ќе го притиснеш надоле да моча.
--- надополнето: 6 март 2013 во 12:16 ---
И ја сецкам кромид, пофалите ме и мене.
stravv ni e da ne ne utepateМногу голема мистерија од секогаш ми била зошто одеднаш, онака ничим изазвани им текнува на машките да исчезнат, ама баш онака кукавички, без да раскинат, да седнат, да направат муабет ко луѓе?
Не ми е муабетот, ниту намерата да генерализирам, зборувам исклучиво за конкретнава појава и ме интересира зошто истата се јавува, од машки аспект гледано...
Незнам оти, мада мислам дека имаш фобија од домаќинлук. Шо е толку тешко да се бркат домашните работи? Балканштина е жената да работи, мажо да гледа фудбал, мада реалноста е ептен подруга. Ако на некој не му смета нечисто и растурено подома + да оди непеглан/неперен поради мрза, тој чоек не е за дома...така е у право си. јас не реков 100 %, ама 90% горе доле такви се. секоја чест на исклучоците, рака им подавам
а за жените... па сега види вака, зависи со какви жени си имаш работа. нас не има од сите бои, форми, големини, прости, сложени, злобни, арни... гледај ти со какви си имаш работанас не можиш сите(добро ај не сите, туку 90%) да не ставиш у ист кош. кај нас има групи и подгрупи и на крај индивидуалки....
![]()
Невервај во се шо ќе прочиташ на форум тука сите сме светци... Можи да имам напишано таму дека бам од уплав, незначи дека ме бива за баењеи на крај краева се гледа дека ти не си во тие 90%, чим кромид си сецкаш треба да те пофалиме...
немам ја фобија од домаќинук, не се секирај. ама имам фобија да одам по некој цело време и да му ги чистам неговите гомна што ќе си ги направе. така кај мајка ти можеш да се понашаш, оти само она ќе чисте по тебе без приговор.Незнам оти, мада мислам дека имаш фобија од домаќинлук. Шо е толку тешко да се бркат домашните работи? Балканштина е жената да работи, мажо да гледа фудбал, мада реалноста е ептен подруга. Ако на некој не му смета нечисто и растурено подома + да оди непеглан/неперен поради мрза, тој чоек не е за дома...
Невервај во се шо ќе прочиташ на форум тука сите сме светци... Можи да имам напишано таму дека бам од уплав, незначи дека ме бива за баење![]()
Абе шо го издрибла Џиш, шо чудо. Човеко на газо падна од шо му се свеста заврте..немам ја фобија од домаќинук, не се секирај. ама имам фобија да одам по некој цело време и да му ги чистам неговите гомна што ќе си ги направе. така кај мајка ти можеш да се понашаш, оти само она ќе чисте по тебе без приговор.
јас не верувам обично во се што читам, ама па многу многу сакам да дрибљам вака машки ко тебе кои се полни со себе...![]()
ами чекај, јас тек почнувам....Абе шо го издрибла Џиш, шо чудо. Човеко на газо падна од шо му се свеста заврте..![]()
Аман нем... Крајо нема да можеме да си го најдеме...ами чекај, јас тек почнувам....
Ти чупе ја имаш утнато смислата на животот... цел живот ќе трчаш да чистиш нечии гомна, ич да не се сомневаш во таа работа.немам ја фобија од домаќинук, не се секирај. ама имам фобија да одам по некој цело време и да му ги чистам неговите гомна што ќе си ги направе.
Е така, вклучувајќи ги тука и твоите деца.така кај мајка ти можеш да се понашаш, оти само она ќе чисте по тебе без приговор.
фала на дриблањето, едно издриблано сега шо се осеќам... ќе ме држи во наредните 10 минути. Инаку, цел ден пијам кафе (неам ништо јадено), најполн сум со тоа, а не со себе.јас не верувам обично во се што читам, ама па многу многу сакам да дрибљам вака машки ко тебе кои се полни со себе...![]()
е ако е смислата на животот тоа, дај пиштол да се пукам одма.Ти чупе ја имаш утнато смислата на животот... цел живот ќе трчаш да чистиш нечии гомна, ич да не се сомневаш во таа работа.
Седни бре. Мочај седечки и нема да прскаш.
За првото прашање....одговорот е : "Ти се примочува".Како е чуството да се разбудиш и да си видиш куре во гајчи ? Што би направиле да сте женско еден ден?: