Жените прашуваат, мажите одговараат

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
Како е чуството да се разбудиш и да си видиш куре во гајчи ? Што би направиле да сте женско еден ден?:

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Како е чуството да се разбудиш и да си видиш куре во гајчи ? Што би направиле да сте женско еден ден?:
Чуствотое е ,болка во мочниот меур и напрчен стап рано сабајлечки ..а се би дал да бидам еден ден женско само да не штркам наоколу шољата сабајлечки:D ..... барем еден ден :LOL:

SHANE

Др.Акула
Член од
30 април 2008
Мислења
1.453
Поени од реакции
853
Немој да вреѓаш со генерализации...куриња си гледаат оние што одат во теретани :pos:

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
Немој да вреѓаш со генерализации...куриња си гледаат оние што одат во теретани :pos:
а тие шо не си гледаат , не гледаат оти стомако им бил голем :P

L

Luki Junior

Гостин
Ти се будеш, он веќе станал.... И Најјакото е коа си излезеш вонка и на теферич без да се мачеш да погодуваш шољата испразнеш се... А у воздухо мирис на сабајлешка роса... Од ладничкото малко се наежеш, ама ти олекне и се чувствуваш ного јако.

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Бре, бре до толку ли те погодив? Се шалев јас.:unsure:
Башка мислиш прстите, пошто го напишав, не го кажав:X3:
Ако, ако, пишувај уште, па да пристапам кон кажувањ на мајка ти :P

Член од
14 август 2006
Мислења
45.368
Поени од реакции
84.607
Чуствотое е ,болка во мочниот меур и напрчен стап рано сабајлечки ..а се би дал да бидам еден ден женско само да не штркам наоколу шољата сабајлечки:D ..... барем еден ден :LOL:
Седни бре. Мочај седечки и нема да прскаш.

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
ти си бараш едно добро плескање од балкански маж......да се врзиш после со синџири за него до краја живота :P
--- надополнето: 5 март 2013 во 00:48 ---

ти си бараш едно добро плескање од балкански маж......да се врзиш после со синџири за него до краја живота :P
е сега за какво плескање станува збор, прашање е сега:P
немај гајле ја си имам балкански маж за се што си сакам:LOL:
--- надополнето: 6 март 2013 во 11:36 ---
Типичен е... исто како шо е типично дека три жени генерираат голема бука, као да има 50 000 турци на стадион шо навиваат за фенербахче. Незначи дека секој шо ќе го сретниш на улица е 100% ист од договорот. Колку има мажи (јас шо ги знам) а не гледаат фудбал, ракомет, кошарка... Успат колку жени знам шо можат да испијат појќе од мене (а не сум некој слаб пијач), а успат се и големи мрзи. Па? Ако продолжиме со генерализирањето знајш кај ќе завршиме?
така е у право си. јас не реков 100 %, ама 90% горе доле такви се. секоја чест на исклучоците, рака им подавам:X3:
а за жените... па сега види вака, зависи со какви жени си имаш работа. нас не има од сите бои, форми, големини, прости, сложени, злобни, арни... гледај ти со какви си имаш работа:rolleyes: нас не можиш сите(добро ај не сите, туку 90%) да не ставиш у ист кош. кај нас има групи и подгрупи и на крај индивидуалки....:P
и на крај, краева се гледа дека ти не си во тие 90%, чим кромид си сецкаш треба да те пофалиме...

L

Luki Junior

Гостин
така е у право си. јас не реков 100 %, ама 90% горе доле такви се. секоја чест на исклучоците, рака им подавам:X3:
а за жените... па сега види вака, зависи со какви жени си имаш работа. нас не има од сите бои, форми, големини, прости, сложени, злобни, арни... гледај ти со какви си имаш работа:rolleyes: нас не можиш сите(добро ај не сите, туку 90%) да не ставиш у ист кош. кај нас има групи и подгрупи и на крај индивидуалки....:P
Таа поделба е доста лизгава.....

Kajgana Shop

На врв Bottom