Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

без разлика, не може тоа да се утне, не ако си у прва постава наместо Руни у нокаут фаза против Реал...
Znaci pravime muabet za situacija kade i onaka nemase da bide priznaen golot, ofsajdot bese i onaka ocigleden, nejse ... dade gol vo prviot me, ucestvuvase vo golot denes, toa e edno, vtoro, koi sme nie da se stavame vo glavata na Fergi ? Ova go pisav i na temata na LS ...

Zasto site taka gledate, zasto ovoj igral a ne onoj, a ne vaka, Manchester dominiraa na terenot, Real bea tie sto nemaa idea i bea anemicni maksimalno, Ronaldo zatvoren totalno, procitana im bese igrata, gi imaa sansite na natprevarot i potoa i imaa vodstvo, gol vo koj i Velbek bese eden od zasluznite zasto bese postignat, Fergi ne go izgubi mecot radi izborot na igraci, toj negov licen izbor na igraci na terenot pokaza sto znae, United bea podobriot protivnik, toa i Murinjo go prizna. Mecot bese izguben vo momentot koga Nani dobi crven, toa e toa, prosto ko grav.

Ферги требаше да прави измени ВЕДНАШ по црвениот картон... А не да чека да прими 2...

Што се случи по завршувањето на натпреварот? Гледам Фердинанд му аплаудираше на судијата пред очите :D

Сите сега викате не требаше овој, не требаше оној да игра, не заебавајте, до црвениот глава сечам дека сте си викале Ферги махер Ферги ѕвер.

Имавме контрола на натпреварот, подобри бевме, Реал без идеја играа се до црвениот на Нани. Е после тоа Реал отиде пуна гас ние се затворивме тоталка, а секогаш кога се затвараме примаме гол најсвеж пример Тотнам и во 2 наврати примаме по 2 гола од шити први водство од 2-0. Ние не сме за чување резултат и точка. Али океј црвениот ги утепа психички.
Скапо не чинеа тие глупи промашувања на Бернабе.

Тоа е тоа више срече други пут.

Што се случи по завршувањето на натпреварот? Гледам Фердинанд му аплаудираше на судијата пред очите :D
Му се насобраа Гигс, Видиќ, Фердинанд и Јанг и му се ѕвереа у фаца, овој му ракоплескаше, а другите му приговараа...После Фердинанд му подаде рака на судијата-овој па се правеше важен од прво и не сакаше да се ракува, ама се предомисли...

Znaci pravime muabet za situacija kade i onaka nemase da bide priznaen golot, ofsajdot bese i onaka ocigleden, nejse ... dade gol vo prviot me, ucestvuvase vo golot denes, toa e edno, vtoro, koi sme nie da se stavame vo glavata na Fergi ? Ova go pisav i na temata na LS ...

Zasto site taka gledate, zasto ovoj igral a ne onoj, a ne vaka, Manchester dominiraa na terenot, Real bea tie sto nemaa idea i bea anemicni maksimalno, Ronaldo zatvoren totalno, procitana im bese igrata, gi imaa sansite na natprevarot i potoa i imaa vodstvo, gol vo koj i Velbek bese eden od zasluznite zasto bese postignat, Fergi ne go izgubi mecot radi izborot na igraci, toj negov licen izbor na igraci na terenot pokaza sto znae, United bea podobriot protivnik, toa i Murinjo go prizna. Mecot bese izguben vo momentot koga Nani dobi crven, toa e toa, prosto ko grav.

Ама не бе Син брат, Руни требало да игра, што против Норич 38921392 пати изгуби посед и шутираше во противнички играчи. Само слеп не ја виде одличната работа што ја направи Велбек врз Чаби Алонсо. Продолжете си со хејтот.

Сите сега викате не требаше овој, не требаше оној да игра, не заебавајте, до црвениот глава сечам дека сте си викале Ферги махер Ферги ѕвер.

Да, ама натпреварот не трае до црвениот картон... Факт е и дека пред црвениот на Нани, Реал почна да не притиска, што само се интезивираше по црвениот картон...
Голот ни висеше во воздух, и се гледаше дека нема шанси да се одбраниме од таква опсада...

Тука веќе некој требаше да реагира...

Да, ама натпреварот не трае до црвениот картон... Факт е и дека пред црвениот на Нани, Реал почна да не притиска, што само се интезивираше по црвениот картон...
Голот ни висеше во воздух, и се гледаше дека нема шанси да се одбраниме од таква опсада...

Тука веќе некој требаше да реагира...

Епа ете имаше време и кога влезе Руни, правевме шанси ама Лопез имаше свој ден, нашиве шутираа од сегде и тоа е тоа. Не притискаа Реал да, ама безидејно, ко headless chickens. И дај не ми постирајте изјави од Рој Кин ко да не ја знаете историјата негова со Фергусон.

Јунајтед го имаше натпреварот, на Нани не му требаше таков ризичен старт кога знае дека суди судија кој правилата ги сфаќа ептен буквално. Сепак, оваа игра од денес ме радува. Ова што го гледаме сезонава е далеку од најдоброто на овој тим. Ќе има барем една титула во ЛШ од оваа генерација.

И не знам како може да сте нервозни и да барате забелешки во играта, се си беше одлично изиграно од нас, Фергусон го вртеште Мурињо ко професор кога го малтретира дете на табла во школо, одлично изигравме, имаме млада постава на играчи, кога ќе се додадат следната сезона Заха, уште еден стопер резерва и Стротман/Ванјама земаме ЛШ 99%.

Епа ете имаше време и кога влезе Руни, правевме шанси ама Лопез имаше свој ден, нашиве шутираа од сегде и тоа е тоа. Не притискаа Реал да, ама безидејно, ко headless chickens. И дај не ми постирајте изјави од Рој Кин ко да не ја знаете историјата негова со Фергусон.

Го гледав на ITV Кин кај шо ја коментират утакмицата, многу пореален беше Герет Саутгејт од него. Ме изненади со хејтањето на тимот и на Ферги. А Мурињо кажа многу убо, вечерва не победи подобриот тим туку посреќниот, настрана црвениот картон.

Ама не бе Син брат, Руни требало да игра, што против Норич 38921392 пати изгуби посед и шутираше во противнички играчи. Само слеп не ја виде одличната работа што ја направи Велбек врз Чаби Алонсо. Продолжете си со хејтот.
Баш ова сакав да го спомнам.Цело време тоа го пратев како ќе реагира Алонсо на притисокот на Велбек.И излезе добро додека не налетавме на картонот - Алонсо не можеше да прими топкам не можеше да додаде, беше отсечен.Е сеа за шансите што се зобруваат, јас колку што се сеќавам Велбек имаше само една шанса и тоа одд некои 15 метра од косо на десната страна со Рамос/Варан на својот грб и искрено не очекував гол - си извади корнер и се ок.

Туку мене друго ме мачи....Ван Перси ништо не стори, а требаше тој да не осигура што се однесува до головите - една од послабите партии негови кај нас...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom