Умре Чавез

• Креатор на темата Креатор на темата Let 3
  • Време на започнување Време на започнување
САМО ЈАС МОЖАМ ДА ВЕ СПАСАМ СЕГА!

yTgQXMy.jpg

HI FIVE!!!

142912688_0.jpg

Сега ќе има намонтираат демократија за да им ја лапнат нафтата и сите среќни
Па и под Чавез најголем трговски партнер на Венецуела беше Америка, и најголем извоз - одеше за Америка.

Местенка е ова бе какво боледување какви бакрачи месетенкааааааааааааааа еееееееее

Видовме како процветаа екс Југословенските држави..
Многу нормално дека нема да процветаат кога една голема сила ќе ја распарчиш на 6 дела.
Споредбата ти е глупа.

Видовме како процветаа екс Југословенските држави..
А поготово Ирак и Авганистан... Норвешка не им е рамна во стандард
--- надополнето: 6 март 2013 во 00:08 ---
Па и под Чавез најголем трговски партнер на Венецуела беше Америка, и најголем извоз - одеше за Америка.
Да, ама нафтените полиња им беа национализирани и беа меѓу државите со најевтина нафта во светот... епа сега, очекувај некоја марионета америчка да дојде на власт (пандан на Б.Ц. кај нас) шо ќе ги приватизира истите. Па ќе плаќаат 2 долари за литар...

И сега нормално ќе дојде некоја америчка марионета на негово место....

RIP

“Some people point to me as the cause of all society's problems, others as if I am the benefactor, responsible for everything good, but I am neither the former nor the latter. I am but a man in particular circumstances, and the most beautiful part is that an individual human life is capable of contributing to the growth, the awakening of the collective strength. That is what matters!” - Hugo Chavez

Your triumph is the triumph of all of Venezuela - Hugo Chavez

“No part of the human community can live entirely on its own planet, with its own laws of motion and cut off from the rest of humanity.” - Hugo Chavez

Да, ама нафтените полиња им беа национализирани и беа меѓу државите со најевтина нафта во светот... епа сега, очекувај некоја марионета америчка да дојде на власт (пандан на Б.Ц. кај нас) шо ќе ги приватизира истите. Па ќе плаќаат 2 долари за литар...

А ти нема да спиеш ради тоа?

А што мислите вие дека Хуго ја водел таа политика на Венецуела и дека ако него го нема и се ќе се смени , смешно .
Како прво народот го подржува а и луѓето околу него нема да дозволат да дојде до преокрет .:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom