Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
481778_10200182456115621_1455028120_n.jpg

Ебати судијата, заеба све, за Милан мој се немам олку изнервирано шо се викат.. Како можеше да заебат толку уба утакмица бе како? Жолт максимум значит!

Прво, ќе им честитам победа на навивачите на Реал Мадрид и ќе им посакам среќа во 1/4 финале. :)

Ама буквално никој нема да ме убеди дека Реал победи заслужено. :) Реално, а мислам дека и самите се свесни, немаа никаква шанса пред црвениот на Јунајтед. Држеа топка, ама беа без никаква идеја, само кружеа околу 16никот на Манчестер. После црвениот, кој според мене беше неправилно досуден, бидејќи Нани гледаше во топката и одеше на топка, Реал доби крила, Јунајтед падна психички и Реал го искористи тоа. Еден гол од далечина и еден на Роналдо и то је то. :) Потоа Јунајтед пак направи уште некоја шанса, ама немаа среќа едноставно. :) Јунајтед имаше далеку поконкретни шанси, погоди и статива, ама секоја чест за Лопез. :) Малку недостаток на среќа + нефер црвен картон = елиминација од ЛШ. :) Мурињо колку и да лиже г'з, сепак мислам дека изјавата му е на место. :)

Сега, мој фаворит во ЛШ е Дортмунд.

Плачете сега...да видите како е...........:pos:

Да не беше црвениот картон чисто сумњам дека Реал ќе одеше понатаму, но јебига тоа е ... Се на се добар натпревар и победа на послабиот тим што би кажал Мурињо :pos:

Комплексите за Арсенал на дело ! :D
Губи јунајтед у ЛШ и пак Арсенал им се криви...
Ај бар за промена не е Бранко крив :D
Како прво како примети чив фан сум ?
Второ комплекси од арсенал ? поидитско нешто немам слушнато од времето на Тито , па кој жив човек има комплекси од Арсенал .. може самите вие навивачи на истоимениот тим ?
Трето финтато со Бранко некако веќе е излитена и не пали .. ајде и јас едно смајли како тебе да не речеш туу што катил човек :D

Во ваков кризен момент успеавме да направиме пресврт на сезоната. Веќе ми е се рамно...нека дојде кој сака. Јуве,Милан....Дортмунд.... Баерн(финале) :icon_lol:

Честито пласман и победа, се гледаме од септември.

Честито пласман понатаму на фановите на Борусија и на Реал, па следната сезона во ЛШ е наша. :icon_lol:

Тоа е тој момент, кога навивачите на Барселона дочекаа да мрчат за судиска одлука во полза на Реал.
Се подмочаа во гаќи.

Ти провоцирај сеуште, за некој да те навреди па да се поплачиш кај надлежните. :свиркам:

Реков јас трол си ти, засега добро ти иде.

Во ваков кризен момент успеавме да направиме пресврт на сезоната. Веќе ми е се рамно...нека дојде кој сака. Јуве,Милан....Дортмунд.... Баерн(финале) :icon_lol:

Ејјјј заеби....лани за полуфиналните утакмици срцево едвај си го прибрав назад,ми шеташе наоколу.....:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom