Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Реално, а мислам дека и самите се свесни, немаа никаква шанса пред црвениот на Јунајтед. Држеа топка, ама беа без никаква идеја, само кружеа околу 16никот на Манчестер. После црвениот, кој според мене беше неправилно досуден, бидејќи Нани гледаше во топката и одеше на топка, Реал доби крила, Јунајтед падна психички и Реал го искористи тоа. Еден гол од далечина и еден на Роналдо и то је то.
Потоа Јунајтед пак направи уште некоја шанса, ама немаа среќа едноставно.
Јунајтед имаше далеку поконкретни шанси, погоди и статива, ама секоја чест за Лопез.
Малку недостаток на среќа + нефер црвен картон = елиминација од ЛШ.
Мурињо колку и да лиже г'з, сепак мислам дека изјавата му е на место.
Како прво како примети чив фан сум ?Комплексите за Арсенал на дело !
Губи јунајтед у ЛШ и пак Арсенал им се криви...
Ај бар за промена не е Бранко крив![]()

Тоа е тој момент, кога навивачите на Барселона дочекаа да мрчат за судиска одлука во полза на Реал.
Се подмочаа во гаќи.

Во ваков кризен момент успеавме да направиме пресврт на сезоната. Веќе ми е се рамно...нека дојде кој сака. Јуве,Милан....Дортмунд.... Баерн(финале)![]()

Шалке ќе ви го кажат ќејфот...Во ваков кризен момент успеавме да направиме пресврт на сезоната. Веќе ми е се рамно...нека дојде кој сака. Јуве,Милан....Дортмунд.... Баерн(финале)![]()