Македонски претставници за Евросонг 2013 (Лозано и Есма Реџепова)

• Креатор на темата Креатор на темата -Nirvana-
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Уште Србиве да имаат полоша песна од нас и ќе се надевам на победа <3

Не се секирајте, има и полошо можда. Србиве си избраа свои XXL, само за ковање се.

Па и српскава не ми е баш нешто посебно...
Ја слушам и ми лета мозокот, губам концентрација додека ја слушам....
Текстов - више не слушај његове лажи, кад те пољуби, реци му важи... Златно славејче...

Луѓе brace yourself .. на патот на Императорот и Есма не им стои никоj, ПОБЕДУВАМЕ.
Чим Душан Свилар не победи... денес луѓето се на некакви дроги и во Србиjа и во Бугариjа

Знаете додека ние плукаме по Империјава ми текна едно другхо нешто дека Албанија оди со плагијат на Плави сафир од Бајага и никому ништо за тоа.

Знаете додека ние плукаме по Империјава ми текна едно другхо нешто дека Албанија оди со плагијат на Плави сафир од Бајага и никому ништо за тоа.
Дај албанската да ја слушнеме?
Србинкиве ќе го изгубат гласот на сцена. Значи заклучок бугарите имаат дефинитивно најочајна песна како и секоја година :D Ама стварно е лоша не дека не ги сакам, она е очај нивното, дури и империја станува симпатична песна покрај онаа.

Србинкиве ќе го изгубат гласот на сцена. Значи заклучок бугарите имаат дефинитивно најочајна песна како и секоја година :D Ама стварно е лоша не дека не ги сакам, она е очај нивното, дури и империја станува симпатична песна покрај онаа.

Нашево срање барем има добра музика првите 30 секунди.

Еве:

Еве jа песната од источниот сосед :sick: leandra коментар?
:pos:Митре ле по втор пат ќе си ја пробуваат среќата. Има надеж за Софи Маринова, она другата година ќе оди на втора среќа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom