Некако не ми се верува,учка да уапси учка.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се има цена драг цитро, никад учка не апси учка.Некако не ми се верува,учка да уапси учка.
Во 2 мил. народ, тешко е да скриеш.А и менталитетотЗнаеа одамна кај се само не сакам да дискутирам на форум за ова.
Сега бркатата ќе ја бричат.Се има цена драг цитро, никад учка не апси учка.
Се е од интерес Цитро,немој да се чудиш во предизборје се се случува,за замачкување кредити се се случува.Не е ништо чудно Јохан кога ќе се врати на 15-ти да го шутнат Талат договорно пошто ќе ескалира пак ситуацијата,он може и морална оставка да го натераат да даде и да го назначат за Министер за Одбрана,ете ти го печатот за победа на избори.И јово наново тепачки колежи,стандард.Некако не ми се верува,учка да уапси учка.
Гвуле.кој е Ж ?
Одамна имаа информација кај се производиве на биолошки експеримент.
Ама зошто баш во сегашен момент?Пазар too much или ќе бидат кандидати за градоначалник?![]()
![]()
Каква учка каква кучка... тие се протекторат, играат како што им се свири. Ние сме одма зад нив. Банани.Некако не ми се верува,учка да уапси учка.
Абе све знаат како е десено, идиоти глупи се овие психопативе, полесен случај за решавање здравје.Баш ми се сомнителни чаршиските муабети во врска со наводното договорено апсење на последните два монструма,но со оглед на тоа какви полтичари не водат тогаш може да се каже дека се е можно.
Талат го знаеме стравот е да не имаат уште некоја одстапка потпишано за апсењево. Цела држава на тендер ја ставија, децата ни ги убија уште да ги молам и да попуштам за да ги добијам крвниците? Кај го има ова освен кај нас....Важно гнасите да цркнат, тоа е најбитно во моментов. Пазарот ќе го видиме покасно.Се мути некоја вода сигурен сум, а што е ќе дознаеме за брзсо време сигурно.
да кој е Жкој е Ж ?
Извини,не те следам.Кој тоа се знае како е десено?На нашите органи ли мислиш?Навистина не сакам да верувам дека е можно тоа,но пак ќе повторам кога се работи за политика тогаш ништо не ме чуди,се е опција.Абе све знаат како е десено, идиоти глупи се овие психопативе, полесен случај за решавање здравје.
Грујо на твитер го благословуваат со Ж. Ние на Кајгана си го викаме како стасаме и како милуваме.да кој е Ж