Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
premala e sekoja kazna vo nasiot zakon za ovie i dozivotna e malku jas sum za javno spaluvanje srede plostad makedonija zivi da gorat

Знаеа одамна кај се само не сакам да дискутирам на форум за ова.
Во 2 мил. народ, тешко е да скриеш.А и менталитетот :) Сега бркатата ќе ја бричат.

Прашање за милион долари:
Колку коли и автобуси ќе уништат на следен протест мирољубивите ?

Некако не ми се верува,учка да уапси учка.
Се е од интерес Цитро,немој да се чудиш во предизборје се се случува,за замачкување кредити се се случува.Не е ништо чудно Јохан кога ќе се врати на 15-ти да го шутнат Талат договорно пошто ќе ескалира пак ситуацијата,он може и морална оставка да го натераат да даде и да го назначат за Министер за Одбрана,ете ти го печатот за победа на избори.И јово наново тепачки колежи,стандард.
--- надополнето: 3 март 2013 во 20:42 ---
Гвуле.

Одамна имаа информација кај се производиве на биолошки експеримент.
Ама зошто баш во сегашен момент?Пазар too much или ќе бидат кандидати за градоначалник? :sick: :гомце:

Уште некој ден е рокот за пријавување на кандидатите..може ги спремаат за советници или градоначалници.

Баш ми се сомнителни чаршиските муабети во врска со наводното договорено апсење на последните два монструма,но со оглед на тоа какви полтичари не водат тогаш може да се каже дека се е можно.

Некако не ми се верува,учка да уапси учка.
Каква учка каква кучка... тие се протекторат, играат како што им се свири. Ние сме одма зад нив. Банани.

Баш ми се сомнителни чаршиските муабети во врска со наводното договорено апсење на последните два монструма,но со оглед на тоа какви полтичари не водат тогаш може да се каже дека се е можно.
Абе све знаат како е десено, идиоти глупи се овие психопативе, полесен случај за решавање здравје.

Се мути некоја вода сигурен сум, а што е ќе дознаеме за брзсо време сигурно.
Талат го знаеме стравот е да не имаат уште некоја одстапка потпишано за апсењево. Цела држава на тендер ја ставија, децата ни ги убија уште да ги молам и да попуштам за да ги добијам крвниците? Кај го има ова освен кај нас....Важно гнасите да цркнат, тоа е најбитно во моментов. Пазарот ќе го видиме покасно.

Абе све знаат како е десено, идиоти глупи се овие психопативе, полесен случај за решавање здравје.
Извини,не те следам.Кој тоа се знае како е десено?На нашите органи ли мислиш?Навистина не сакам да верувам дека е можно тоа,но пак ќе повторам кога се работи за политика тогаш ништо не ме чуди,се е опција.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom