Мажите прашуваат, жените одговараат

Член од
7 октомври 2012
Мислења
53
Поени од реакции
19
само магарината и ти се јавувате од страна , досаден си ко прдеж на дијареа , да ми ја пијаш менструацијата и да ми кажиш какоф фкус има
ova dava zivot toa tvoeto e gadno kako mozes takvi glupi sporedbi da pravis
--- надополнето: 3 март 2013 во 06:58 ---
само магарината и ти се јавувате од страна , досаден си ко прдеж на дијареа , да ми ја пијаш менструацијата и да ми кажиш какоф фкус има
a si primetila li deka mnogu zboris a nisto ne kazuvas zasto e toa taka

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
ova dava zivot toa tvoeto e gadno kako mozes takvi glupi sporedbi da pravis
--- надополнето: 3 март 2013 во 06:58 ---

a si primetila li deka mnogu zboris a nisto ne kazuvas zasto e toa taka
ич не ми е гајле шо мислиш ти има да ти ја наполнам таја муцката со менструација загрутчена од цела недела , да ти ја затнам за да не поставуваш такви сексуално вознемирувачки прашања , фор гадс сејк

Член од
7 октомври 2012
Мислења
53
Поени од реакции
19
ич не ми е гајле шо мислиш ти има да ти ја наполнам таја муцката со менструација загрутчена од цела недела , да ти ја затнам за да не поставуваш такви сексуално вознемирувачки прашања , фор гадс сејк
jas ke ti ja ispijam ako ti prvo mi ja ispies vazi i jas mozam da ja zuvam cela nedela

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
jas ke ti ja ispijam ako ti prvo mi ja ispies vazi i jas mozam da ja zuvam cela nedela
колку си за гревота , жити мајка че ти дам пет стотки оди пред мтв ебни нешто не ни досајѓај и не не цитирај ....ми порасна :drk: од тебе и ми ги отече мадината...
грефче :facepalm: кој ти прајше тебе муабет ретардо една туку виде никој не те ферма и ме исцитира

Член од
7 октомври 2012
Мислења
53
Поени од реакции
19
колку си за гревота , жити мајка че ти дам пет стотки оди пред мтв ебни нешто не ни досајѓај и не не цитирај ....ми порасна :drk: од тебе и ми ги отече мадината...
грефче :facepalm:
pinki a znaes li ti deka deckoto nema da te saka ako ne mu ja ispies barem ednas nedelno toa e statisticki podatok
ima nekoja supstanca vo mozokot sto se laci dodeka te gleda u faca koga ja pijes zatoa bilo toa vikaat

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
pinki a znaes li ti deka deckoto nema da te saka ako ne mu ja ispies barem ednas nedelno toa e statisticki podatok
ima nekoja supstanca vo mozokot sto se laci dodeka te gleda u faca koga ja pijes zatoa bilo toa vikaat
ко че си фатам дечко , не знам кој си бут хи вил фајнд ју анд вил кил ју вит хис пенис ин јор маут така да си знајш ....и не мора да ми е дечко ...... само голем да му е ...и да ти го начука до желудник да не можиш овде да седиш и да не тормозиш

Член од
7 октомври 2012
Мислења
53
Поени од реакции
19
ко че си фатам дечко , не знам кој си бут хи вил фајнд ју анд вил кил ју вит хис пенис ин јор маут така да си знајш ....и не мора да ми е дечко ...... само голем да му е ...и да ти го начука до желудник да не можиш овде да седиш и да не тормозиш
ke boli toa mor pinki zasto sakas da me povredis
kazi mi koj e najgolem sto si go primila i dali bi go napravila toa pak
ke ti kazam i jas edna tajna

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
ke boli toa mor pinki zasto sakas da me povredis
kazi mi koj e najgolem sto si go primila i dali bi go napravila toa pak
ke ti kazam i jas edna tajna
Аман не ми кажувај појче , издркај си го до смрт и умри , изрод еден :facepalm:...
ај дека не можиш уште еднаш да ме цитираш....:mad: појче не ти одговарам ...за гревота си .. ова ти е одговор на сите наредни цитирања ...овде можиш слободно да си ги лечиш своите несостварени сексуални желби со :drk: во рака ....че ти кажам само еби се в дуп
ако сака некој да те е.... ако не земи некој предмет и офкај и замисли си дека е некој маж позади тебе во афтобус , зато и такво прашање постави...
Да не имаш некаква врска со тој шо ја отвори темата Модераторите на кајгана импотентни , ама сите до еден ...само шо си во машка верзија...и не си модератор туку си импотентен зато вакви прашања поставуваш иначе че си бркаше работа во живо и немаше овде да замараш

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.998
Поени од реакции
12.656
јас во мажите одговаарат че те прашам дали ова не ти е гнасно да ги испијаш ?
Додека јас нај искрено ќе ти одговорам - Не! Напротив, ќе уживам во секоја мили секунда :pipi:

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
Додека јас нај искрено ќе ти одговорам - Не! Напротив, ќе уживам во секоја мили секунда :pipi:
а јас на то че ти одговорам дека нештото со јазик пред то пали , а белата леплива течност ко прање е само расплет на кулминацијата.....:D најпојче пали на некој вуста да му се помочаш...грлото да му го стоплиш...пропратено со менструација...мх мх..... :love: иначе не ми замерувајте за одговороф јас сум многу фино дете шо понекош сака да си го пушти вентило и да си пишува зимзелени :D

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.998
Поени од реакции
12.656
а јас на то че ти одговорам дека нештото со јазик пред то пали , а белата леплива течност ко прање е само расплет на кулминацијата.....:D најпојче пали на некој вуста да му се помочаш...грлото да му го стоплиш...пропратено со менструација...мх мх..... :love: иначе не ми замерувајте за одговороф јас сум многу фино дете шо понекош сака да си го пушти вентило и да си пишува зимзелени :D
Кога Пинки Пај пишува и објаснува секогаш треба да стои Warning: graphics за тие со слаб желудник а јака имагинација :D
Пинки бе...да му се одмили на чоек сега да се доближи таму а не пак да му сквиртнат, скаран ти сум :(:P

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
Кога Пинки Пај пишува и објаснува секогаш треба да стои Warning: graphics за тие со слаб желудник а јака имагинација :D
Пинки бе...да му се одмили на чоек сега да се доближи таму а не пак да му сквиртнат, скаран ти сум :(:P
жута ракија и вишнофка желудник ти пече :pos:
ај дека нема никој друг да ти одговори ....ти се кладам по шише вишнофка :pipi::P
рече варнинг графикс? а спољер не знам шо беше ова...ама че го поздравам нашето напалено другарче немачки пас со сликава така јавно како шо тој јавно ме испрашуваше за моето сексуално искуство
ит дат......

C

Castiel

Гостин
Не е до тебе до мене е...зашто коа прекинувате со некој ова е најчесто употребуваната реченица? ова е директна навреда на интелегенцијата на другата личност ....

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
Не е до тебе до мене е...зашто коа прекинувате со некој ова е најчесто употребуваната реченица? ова е директна навреда на интелегенцијата на другата личност ....
Како би требало да звучи најчесто употребуваната реченица за раскинување и да не се навреди ничија интелигенција? Гледаш како на прашање ти одговарам со друго прашање

C

Castiel

Гостин
Како би требало да звучи најчесто употребуваната реченица за раскинување и да не се навреди ничија интелигенција? Гледаш како на прашање ти одговарам со друго прашање
зашто не вистинската причина ради раскинување? пошо ова не е до тебе до мене е .... е чиста глупост од повеќе причини...

Kajgana Shop

На врв Bottom