Колку пати можете да имате секс едно по друго?

• Креатор на темата Креатор на темата SINKO
  • Време на започнување Време на започнување
Таа со кифличките ми е на филипините. Оваа е во Австралија. Ко морнарите во секоја држава по една главна и неколку за забава... I love ASIA :vozbud:

Ти не ги учи многу да готват. Да не ти се случи кога ќе се ожениш да ти каже: Слушај Фаранг, мене од еб+ење ми е преку глава. Пушти ме да готвам и да чистам. Сакам да бидам домаќинка.:X3:

Ти не ги учи многу да готват. Да не ти се случи кога ќе се ожениш да ти каже: Слушај Фаранг, мене од еб+ење ми е преку глава. Пушти ме да готвам и да чистам. Сакам да бидам домаќинка.:X3:

Не ги учам јас пусти интернет све има... Запнала да ми удоволи па барала рецепти, вежбала дур не сум таму. Башка и во МКД кога беше сите ја учеа да готви изгледа си мислат кутра оваа неухранета нема барем 50 кила да испуни норма :D Женење тоа отом потом

Не ги учам јас пусти интернет све има... Запнала да ми удоволи па барала рецепти, вежбала дур не сум таму. Башка и во МКД кога беше сите ја учеа да готви изгледа си мислат кутра оваа неухранета нема барем 50 кила да испуни норма :D Башка женење тоа отом потом
Сарма додека не знае да завитка во лозов лист, не се квалификува за женење. И тоа треба да се положи пред комисија од три баби.

Не ги учам јас пусти интернет све има... Запнала да ми удоволи па барала рецепти, вежбала дур не сум таму. Башка и во МКД кога беше сите ја учеа да готви изгледа си мислат кутра оваа неухранета нема барем 50 кила да испуни норма :D Женење тоа отом потом

Не си мислат дека е слаба, туку дека ти е време да се ожениш :)

Сарма додека не знае да завитка во лозов лист, не се квалификува за женење. И тоа треба да се положи пред комисија од три баби.
Малу е то. Ако не мојт баклава и комат на бљуд да исучит џабе сармите.

^ Round 3 најверојатно во Септември може ќе ја поднаучат пак хмммм, море јас боље сам да си дојдам, ем малку одмор ем на раат да ме остават домашните

Држи се! (y)
Еве да се вежба момето :)

Не е ред да се мешам, ама многу неубај сармиве. Ај малу зајре то шо редит некако ќе замижиме, ама то зајрето ич орис немат, а и лисјата стари се, се познават. И без дикат ги виткат. Гарант имат забораено пипер да клајт.

Околу два пати,после ме боли раката.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom