leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.565
Викни на ручек онда споделиАрно викаш. Ќе му ја украдам пудлицата на комшијата.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Викни на ручек онда споделиАрно викаш. Ќе му ја украдам пудлицата на комшијата.
Таа со кифличките ми е на филипините. Оваа е во Австралија. Ко морнарите во секоја држава по една главна и неколку за забава... I love ASIA![]()
Ти не ги учи многу да готват. Да не ти се случи кога ќе се ожениш да ти каже: Слушај Фаранг, мене од еб+ење ми е преку глава. Пушти ме да готвам и да чистам. Сакам да бидам домаќинка.![]()
Сарма додека не знае да завитка во лозов лист, не се квалификува за женење. И тоа треба да се положи пред комисија од три баби.Не ги учам јас пусти интернет све има... Запнала да ми удоволи па барала рецепти, вежбала дур не сум таму. Башка и во МКД кога беше сите ја учеа да готви изгледа си мислат кутра оваа неухранета нема барем 50 кила да испуни нормаБашка женење тоа отом потом
Не ги учам јас пусти интернет све има... Запнала да ми удоволи па барала рецепти, вежбала дур не сум таму. Башка и во МКД кога беше сите ја учеа да готви изгледа си мислат кутра оваа неухранета нема барем 50 кила да испуни нормаЖенење тоа отом потом
Не си мислат дека е слаба, туку дека ти е време да се ожениш![]()
Малу е то. Ако не мојт баклава и комат на бљуд да исучит џабе сармите.Сарма додека не знае да завитка во лозов лист, не се квалификува за женење. И тоа треба да се положи пред комисија од три баби.
Хммм не се давам така лесно... Ама најверојатно си у право
Не е ред да се мешам, ама многу неубај сармиве. Ај малу зајре то шо редит некако ќе замижиме, ама то зајрето ич орис немат, а и лисјата стари се, се познават. И без дикат ги виткат. Гарант имат забораено пипер да клајт.Држи се!
Еве да се вежба момето