TV Live Stream апликација за андроид

Crypter

Апла Зелен...
Член од
6 јуни 2010
Мислења
131
Поени од реакции
48
Апликацијава на има на Play Store на Google и е бесплатна. Е добро, кој к*р ондак ја ставам тука? Епа вака, апликацијава има многу ружни реклами што стојат врз видеото и не се тргаат. Денеска седнав, ја расклопив апликацијава и успеав да ги тргнам тие реклами. Иначе апликацијата се вика TV Now и на неа можете да гледате телевизии од целиот свет вклучувајки и голем број телевизии од балканов, а особено доста телевизии има од Македонија. Не работат сите канали ама за среќа Македонските и каналите на националните телевизии шо ни се у комшилук работат добро од време на време...

Апликацијата ќе ви побара Vitamio плагин за стримање на видеата, да си знаете. Ако имате Android 4.0.4 може да не ви го побара плагинот иако го нема и да крашнуе апликацијата, инсталирајте го рачно од маркетот.

Ако не тргне стримот од прва у првите 15 секунди кликнете плеј, знае да заглави некад малце. Ако не трга стримот воопшто, е ј*бига, не е до мене.

Поздрав o/

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Tv Now..не ја пронајдов на маркетот :)

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.308
Поени од реакции
15.467
јас најдов нешто,иконата е со телевизорче ос слика од светот со виолетова подлога.тоа е?????

G

garthok

Гостин
јас најдов нешто,иконата е со телевизорче ос слика од светот со виолетова подлога.тоа е?????
Не таа е издадена на 2 октомври лани. Авторот нека даде линк од апликацијата.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.221
Поени од реакции
34.504
Апликацијава на има на Play Store на Google и е бесплатна. Е добро, кој к*р ондак ја ставам тука? Епа вака, апликацијава има многу ружни реклами што стојат врз видеото и не се тргаат. Денеска седнав, ја расклопив апликацијава и успеав да ги тргнам тие реклами. Иначе апликацијата се вика TV Now и на неа можете да гледате телевизии од целиот свет вклучувајки и голем број телевизии од балканов, а особено доста телевизии има од Македонија. Не работат сите канали ама за среќа Македонските и каналите на националните телевизии шо ни се у комшилук работат добро од време на време...

Апликацијата ќе ви побара Vitamio плагин за стримање на видеата, да си знаете. Ако имате Android 4.0.4 може да не ви го побара плагинот иако го нема и да крашнуе апликацијата, инсталирајте го рачно од маркетот.

Ако не тргне стримот од прва у првите 15 секунди кликнете плеј, знае да заглави некад малце. Ако не трга стримот воопшто, е ј*бига, не е до мене.

Поздрав o/
Линк не си ставил до апликацијата. Иначе, јас веќе ја користам, одлична работа брка :)

П

Пепси_

Гостин
А што е со Тв мax, на почетокот уклучуваше,сеа нешто не сака воопшто да тргне апликацијата ?

Crypter

Апла Зелен...
Член од
6 јуни 2010
Мислења
131
Поени од реакции
48
Шо со TV Max? Презицирај за што збориш, не те разбирам...
--- надополнето: 3 март 2013 во 19:44 ---
Иначе ставив линк, кодиран беше, сеа ќе го прекопирам, незнам шо се десило...
Значи не се мачете да ја барате на плеј стор, овдека имате директно кракната верзија од мене.
Код:
http://www.mediafire.com/?picf3mpk87itl3x

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Шо со TV Max? Презицирај за што збориш, не те разбирам...
--- надополнето: 3 март 2013 во 19:44 ---
Иначе ставив линк, кодиран беше, сеа ќе го прекопирам, незнам шо се десило...
Значи не се мачете да ја барате на плеј стор, овдека имате директно кракната верзија од мене.
Код:
http://www.mediafire.com/?picf3mpk87itl3x
Само на вифи можеш да ја користиш инаку ќе куца сметка преку телефонот така? Ја инсталирав и има интересни канали.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.308
Поени од реакции
15.467
зошто да куца сметки?јас имам 3 гига во претплатата и нема зошто да се куца сметка додека не се потрошат.а и посел тоа треба само да успори,а не да се наплаќа

Crypter

Апла Зелен...
Член од
6 јуни 2010
Мислења
131
Поени од реакции
48
Само на вифи можеш да ја користиш инаку ќе куца сметка преку телефонот така? Ја инсталирав и има интересни канали.
Апликацијата користи интернет за стримот. Дали ќе користиш интернет преку телефонскиот оператор кој ти доаѓа во претплата (или не), гага WiFI од комшијата или твојата оптика од дома останува на тебе.

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Јас не користам никакви апликации,туку директно од страна си уклучувам стримчиња..

Може да се гледа од хром,опера итн стримчиња или нема шанса ?
Кај мене само на експлорер може..

Kajgana Shop

На врв Bottom