- Член од
- 26 декември 2012
- Мислења
- 229
- Поени од реакции
- 159
aj preporacajte nesto jako da go gleam covekot pred mene a da ne e gta, mafia 2 ili ac 1,2,3
aj preporacajte nesto jako da go gleam covekot pred mene a da ne e gta, mafia 2 ili ac 1,2,3
Downgrade of the century.Menuvam Far Cry 3 , Hitman Absolution ili Sleeping dogs za Call of Duty Black Ops 2
The Godfather 1&2,Devil May Cry,Prince of Persia,Prototype,Dead Space,Sniper Elite V2,Warhammer 40k:Space Marine,Splinter Cell...aj preporacajte nesto jako da go gleam covekot pred mene a da ne e gta, mafia 2 ili ac 1,2,3
rainbow six serijalite mene najjaki mi bea lockdown i vegas 2Ako moze nekoj da predlozi igra slicna na swat 3 i swat 4 ?
Повели дружеДајте некој предлог за Free to play MMORPG
http://mmohut.com/
Со оглед на тоа што и Dead Space 3 има забегано од хоророт, можеш да ги ѕирнеш Gears of War, Lost Planet 1/2/3(За 3кава баш и не сум сигурен дека е излезена).Dajte nekoja igra u stilot na Dead Space 3
Кажи ни уште што графичка имаш.Дајте некој игри од поновиве што ќе се играа без проблем на конфигурацијава
--- надополнето: 12 март 2013 во 01:26 ---
Intel(R) HD Graphic FamilyКажи ни уште што графичка имаш.
Е, ова прави проблем.Intel(R) HD Graphic Family
Е, ова прави проблем.
Имаш солидна конфигурација, со исклучок на графичката. Од овие поновите нема да можиш многу да играш.
Од најпоследниве игри ќе му тера само Devil May Cry.