Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ама не смее ништо да бирше, се важни видеа и документи има на компјутерот. :D

Како се бриши?

-А што ако не сакам да избришам?Сакам да го изгледам на линк...
--- надополнето: 1 март 2013 во 18:43 ---

Како се бриши?

-А што ако не сакам да избришам?Сакам да го изгледам на линк...

2013 сме.

Шаринган
Ајде ве прекини со спамовите на темава ако сакаш да го гледаш симни си го ти дадоа линк.

Дај бе не зезај, за 1GB фајл ми плачеш тука ко мало дете "САКАМ ЛИНК ДА ГЛЕДАМ" "САКАМ ЛИНК ДА ГЛЕДАМ"... види снајди се, отстрани простор, стави нешто од PC на USB... гуглај... ај да е нешто комплицирано да те сфатам, ама за вакво нешто...

Де бе и вие. Нели гледате оти трола. Нема никаква смисла 2 ипол недели после мечот да бара линк за гледање. Само не ми е јасно која му е поентата? :D

Де бе и вие. Нели гледате оти трола. Нема никаква смисла 2 ипол недели после мечот да бара линк за гледање. Само не ми е јасно која му е поентата? :D

Сладоледот ја објаснуваше тактиката на Мурињо и Фергусон, па сакав уште еднаш да погледнам дали е во право или не.
--- надополнето: 1 март 2013 во 19:26 ---
Шаринган
Ајде ве прекини со спамовите на темава ако сакаш да го гледаш симни си го ти дадоа линк.

Нема да прекинам.
--- надополнето: 1 март 2013 во 19:27 ---
Дај бе не зезај, за 1GB фајл ми плачеш тука ко мало дете "САКАМ ЛИНК ДА ГЛЕДАМ" "САКАМ ЛИНК ДА ГЛЕДАМ"... види снајди се, отстрани простор, стави нешто од PC на USB... гуглај... ај да е нешто комплицирано да те сфатам, ама за вакво нешто...

Не можам да отстранам простор затоа што имам само 15 ГБ пред 10тина години ми е купен пц-то, не ми е преинсталиран кизнај од кога. Сакам на линк да гледам.

Не можам да отстранам простор затоа што имам само 15 ГБ пред 10тина години ми е купен пц-то, не ми е преинсталиран кизнај од кога. Сакам на линк да гледам.
Ајде честито нов компјутер :D

Слегни ја утакмицата, стај ја на линк и гледај ја, шо друго да ти кажам :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom