Мажите прашуваат, жените одговараат

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
И после ми се правите поштени:rolleyes:

Женскава психологија sucks balls

Ако некоја има врска со оженет маж, треба да биде свесна за сите последици. Инаку, да. После таква врска, секоја се прави поштена :)

Македонеро

Домаќин
Член од
15 декември 2008
Мислења
3.511
Поени од реакции
1.900
Ако некоја има врска со оженет маж, треба да биде свесна за сите последици. Инаку, да. После таква врска, секоја се прави поштена :)
А ако има врска истата со некој кој има девојка не се важи тоа или?

L

Luki Junior

Гостин
Зашо момите ги е страх од земјоделци? :)
--- надополнето: 1 март 2013 во 14:21 ---
Македонеро, момите тука у ракав ќе те турат, не се закачувај сос них... Озбилно...

Македонеро

Домаќин
Член од
15 декември 2008
Мислења
3.511
Поени од реакции
1.900
Зашо момите ги е страх од земјоделци? :)
--- надополнето: 1 март 2013 во 14:21 ---

Македонеро, момите тука у ракав ќе те турат, не се закачувај сос них... Озбилно...
Не им се плашам бе Луки.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
zosto niedna moma koga odime u kafana i koga kje dojde smetkata da rece, sedi mazu jas castam deneska?
Затоа што не си запознал очигледно таква мома. Јас правам така, кога ми е мерак да го почастам дечкото, а инаку јас сум за девизата: Секој своето и чиста сметка -долга љубов.
Проблемот е што многу машки се горди, па кога ќе ја земам јас сметката, одма прават фаци и пола саат треба да се расправаш за тоа.

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
У Македонија и здивот ти се брои, не пак „врска“ со некој што е у врска.
Многу е голема веројатноста да се сретнат двете и двете да му раскинат.
Ахтунг: секогаш кога има едно машко и две женски, говедото е ТОЈ, а не девојките.

L

Luki Junior

Гостин
Затоа што не си запознал очигледно таква мома. Јас правам така, кога ми е мерак да го почастам дечкото, а инаку јас сум за девизата: Секој своето и чиста сметка -долга љубов.
Проблемот е што многу машки се горди, па кога ќе ја земам јас сметката, одма прават фаци и пола саат треба да се расправаш за тоа.
Јас нејќам женско да ми плаќа сметката... Јас мразам женско да ми плаќа сметката...
Освен ако не часте за нешто специјално.... Тогај не се мешам... :)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Јас нејќам женско да ми плаќа сметката... Јас мразам женско да ми плаќа сметката...
Освен ако не часте за нешто специјално.... Тогај не се мешам... :)
Зошто да не?
Мислам, јас сум за тоа секој своето да го плаќа. 50-50 и готово, еднаквост до крај, ама некогаш не мора да има причина, некогаш доволен е само меракот. Убав бил денот, позитивна енергија или едноставно ќеиф. Не мора одма толку лично да го сфаќате, барем јас тоа го имам досега приметено. Не како да се навредувате, ама така некако се гужвате ко бакшиш.

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
zosto niedna moma koga odime u kafana i koga kje dojde smetkata da rece, sedi mazu jas castam deneska?
Зависи од ситуацијата. Кога бев студентка, му кажав на дечкото дека денес јас честам, и се скаравме. Ми рече дека јас сум се уште издржувана од родителите, тој заработува, и е крајно глупаво јас да плаќам.

Ми се има случено подоцна пак да изрзам ткава желба, со друг дечко, и немаше проблем.

Kajgana Shop

На врв Bottom