Македонски Stand-Up комичари

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Мене ме напна типот. Го пуштив еден клип да видам шо е, многу се пекмези, некои глупи фаци прави, пренападно и вештачки делува. И без лутење ама дијалектот ме нервира. Можел малку да се потруди околу тоа. Жаре ми е каде-каде подобар, иако во последно време малку ме разочара али се врати во форма со Стечајни рецепти.:)
За Сашко Коцев нема збор, створен е за тоа.
Е видиш мене заради дијалектот ми се свиѓа.

Член од
23 март 2011
Мислења
1.167
Поени од реакции
1.046
Гледам темава е застарена,мислев нешто нова но за овде е.

Што мислите за новите комедии на Весна Петрушевска? дали ви се допага??? јас ја гледав пред некое време,добра е но многу ги напага мажите.

Ако имате искуства ве молам споделете ако сакате.

Член од
5 јуни 2012
Мислења
41
Поени од реакции
22
Јас бев кај Весна во театар комедија кога имаше целовечерен настап и имаше добри моменти кога ме насмеа али имаше и моменти кога цело време стенкаше и не ми беше смешна. Сум ја гледала и во Џубокс и така така ми е, некогаш знае да изненади позитивно а некогаш негативно :) Ти кај ја имаш гледано ?

Член од
23 март 2011
Мислења
1.167
Поени од реакции
1.046
Јас бев кај Весна во театар комедија кога имаше целовечерен настап и имаше добри моменти кога ме насмеа али имаше и моменти кога цело време стенкаше и не ми беше смешна. Сум ја гледала и во Џубокс и така така ми е, некогаш знае да изненади позитивно а некогаш негативно :) Ти кај ја имаш гледано ?
вака,Весна ја имам гледано на Стенд Ап пред неколку месеци,добра е.многу зборува за секс, ги иссмева Калиопи,Ноне,Алачка и тн . добра е

откачена е и имаше и доста трема ко што можев да видам

Член од
7 април 2013
Мислења
183
Поени од реакции
325
Искрено според мене еден од најталентираните е Жаре од еден на еден, младичот е ненормално добар, знае да те насмее до степен на болка во стомакот( фигуративно), додека пак тој Марјан Ѓ. како ли беше, ми беше антипатичен без некоја причина, ах таа човечка психа. x)

C

cige

Гостин
Наредна собиранка кога ќе имаат во Ванила или 69 освен Србите и Босанците нека го викнат и шампионов

Kajgana Shop

На врв Bottom