Македонски претставници за Евросонг 2013 (Лозано и Есма Реџепова)

• Креатор на темата Креатор на темата -Nirvana-
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
На почетокот можеби, но одамна ми се чини се тргна таа претстава за него. Пази за среќа или за жал, Лозано е моментално сигурно мегу првите три машки вокали на оваа недфинирана поп сцена шо ја имаме (или немаме како год), и со тоа заслужуваше некоја песничка ко Сонце не ме грее или шо ја знам у негов стил. Вака за живи гревови е.
Овој мочко во првите 3? Озбилен си? Тоа гласот што го лигави за да звучи како Тоше?

Кога више решиле да ја носат Есма,требало да го викнат Кирил да им среди песна....е ова е за евровизија :

Јас мислев Есма и Боки да ги пратевме, нема да имаше промаршај....сега ми се скрши филмот :place:
дај бе да крениме петиција :D

Ај од композицијата не очекував ништо асално, ама текстот, аман, текстот?
Сакале меѓу редови значење со музика да измиксаат, да не биде апла очигледно, арно ама 12 годишни деца поасален текст ќе напишеа.

Побогу се попаливте ко гејмер на прво лапање.

Зар на смешното шоу наречено Евровизија треба да се прати добра песна...дај бидете реални. Песнава е топ за такво шоу.... може без тој воведниот дел да биде уште по-топ! :свиркам:

Ме нервираат квази патриотчињата на YouTube што се попалиjа да ги плукаат тие што jа хеjтаат песната, одма СДСМ, Бранко, Петко, Станко ни биле криви. Исти сме биле ко грците.

Срамота,срамота,срамота! :drk:

Советот за Радио дифузија или како веќе се вика тоа инкриминирано тело, мора да констатира дека МТВ ја почнала кампањата пред време бидејќи во секој кадар имаше во втор план по еден кандидат за советник или активист на партијата на власт.

Кога више решиле да ја носат Есма,требало да го викнат Кирил да им среди песна....е ова е за евровизија :

Киро не е будала да се брука на Евровизија :)Докажан е човекот онаму каде треба,Евровизија е фестивалЧЕ за него!:)

Овој мочко во првите 3? Озбилен си? Тоа гласот што го лигави за да звучи како Тоше?

Ако убаво го проследи мојот пост, напишав моментално меѓу првите три машки вокали на нашата поп сцена. Ако го воочивме тоа, тогаш да цврсто стојам на погоре напишаниот пост. Демантирај ме те молам со имиња!

Вемеровска химна на Евровизија? Империја? Ма дали сте нормални бре луѓе! На крај од спот очекував цела Влада да излезе и да одржи говор, убедливо најлошата песна која досега ќе не претставува. Не се нормални, ама стварно не се нормални овие.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom