Џони Вајсмилер
Don't share my food
Њу Орлеанс-Бруклин 185,5 +
Далас-Милвоки Т2- 102,5
Барселона Реал Мадрид X
Можеби фудбал неможам да погодам,ама НБА ги денсам
за вечер
Мемфис-Далас-7,5 H2
Хјустон-Милвоки-Т2- 106,5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Њу Орлеанс-Бруклин 185,5 +
Далас-Милвоки Т2- 102,5
Барселона Реал Мадрид X
за која кладилница важи и колку % си сигуренМожеби фудбал неможам да погодам,ама НБА ги денсам
за вечер
Мемфис-Далас-7,5 H2
Ај преведи ги овие типови ако сакаш (напиши ги со текст), не сум баш добро упатен како оди тоа со другите спортови, освен фудбалот и нешто ракомет.за вечер
Мемфис-Далас-7,5 H2
за која кладилница важи и колку % си сигурен![]()
Ај преведи ги овие типови ако сакаш (напиши ги со текст), не сум баш добро упатен како оди тоа со другите спортови, освен фудбалот и нешто ракомет.
еве дојави бе бе кој барашеБаерн 1 и 3+
Дојава од досега непроверен извор![]()
Од каде ова, сега читав изјава на тренерот на Олимпија дека ќе излезат со најсилен состав денес, плус прв меч дома му е оваа сезона, најави дека сакаат да ќе дадат се за првиот меч на домашен терен да му е победа.Олимпија-Диаз 2 4.35
Мое мислење е така ми се гледа дека ќе да е двојка.Од каде ова, сега читав изјава на тренерот на Олимпија дека ќе излезат со најсилен состав денес, плус прв меч дома му е оваа сезона, најави дека сакаат да ќе дадат се за првиот меч на домашен терен да му е победа.
Мислам дека се игра, на резултати.ком прво ја пишаа одложена, сега ја сменија во само конечен резултат... ако има некој инфо нека пишеНекој инфо зошто не се игра баскетов, да не ги помочаа гаќите грциве...
Ги ставив Гопинген - 1 и Хамбруг - 1 (ракомет германија) дабл.. за уплатата што ми беше на Куманово![]()
Од каде ова, сега читав изјава на тренерот на Олимпија дека ќе излезат со најсилен состав денес, плус прв меч дома му е оваа сезона, најави дека сакаат да ќе дадат се за првиот меч на домашен терен да му е победа.