MajMyH
EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
- Член од
- 11 септември 2011
- Мислења
- 2.630
- Поени од реакции
- 2.256
^^^
.
Ај да се вмешам малку во ова со суплементите бидејќи имам пробано еден куп суплементи и 99% ги земам на попусти. Од овие продавници кои се во Скопје досега имам земено од која 1 од која ниеден продукт. ЗОШТО?
Сега порачав 3 канти протеин, од Dymatize, 2 whey i edna casein + аргинин+ глутамин како му се исплати на тој што
ќе ми го носи да ми даде 20% попуст на него, а на другиве трговци не? Протеин кој на другите места е 3400 денари ми го даде за 2700.
И пак гарантирам дека ќе направи и на мене заработка, али и него му се исплати бидејќи му оставив 9000 за суплементи одеднаш, епа ич да не ич да не е барем 10% ќе има на тие 9000 денари.
Заклучок- ДА не заебава и државата, али и нашиве трговци со овие работи сакаат да направат преку ноќ пари, е то не оди така, намалете ги цените па да видиме дали ќе има потрошувачка или не.
Лани од бугарија донесов на другар неколку ленти клен кој таму ги зедов со еден збор за џабе пари, а овде гледам од 10 до 30 денари за апче го продаваат небаре злато е то.
Порано земав од Ултимејт нутришн скоро се, имав човек кој ми даваше по 15тина % попуст, али и тие ја претераа со цените се отиде дупло.