Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Сколс го прати тимот кој најверојатно од наредната сезона ќе го менаџриа (Олдам)(y)
555423_549735451725863_290982168_n.jpg

САФ и Фелан на Ел Класико вечерва.

Дали јас истрипав или прочитав неколку страни поназад дека некои би го земале Бејл пред Роналдо? Ако грешам поправете ме и се извинувам.

Дали јас истрипав или прочитав неколку страни поназад дека некои би го земале Бејл пред Роналдо? Ако грешам поправете ме и се извинувам.
Еден член само така кажа ама реално гледано Бејл никогаш нема ни да биде 50 % од тоа што е Роналдо не знам како може некој да го споредува Бејл со Роналдо. Читам на Нани ќе сме му понуделе нов договор ама потпише останува ама не на лето ќе го продадат.
557954_10152596526390483_1270804224_n.jpg

Бејл пред Роналдо, бог да чува не сте арни. Не значи дека овој ако го имитира подобар е од него или некогаш ќе биде.

Само едно нешто не сакам да се случи против Реал, да идат со нерешен резултат натаму како 2 - 2, 3 - 3 или 4 - 4 подобро да изгубиме 0 - 3 него ова да се деси. Нема да можам да го преболам тоа.

Андреас Переира кој е во одлична форма постигнал одличен гол за Белгија У17.

Го критикуваа Јанг и Дени чичо Пат дека не бил добар диџеј и пазете го одговорот на царот. ЛЕГЕНДА. :D

On hearing of their critique, Evra laughed: "They apologised. I gave them my evil look and they said, 'No, Pat. We'd never say that about you'. Ashley and Danny could put their iPods on the dressing room speakers but I think they would be thrown away straightaway!
"I love to pick the music before the game. I don’t just pick my music, I pick music that everyone will like. If Danny only loves hip hop music, that is his problem. I play lots of different types of music – that’s the sign of a good DJ! Ask Giggsy, he will tell you - if I don’t put my iPod on in the dressing room before games then people are not happy. In fact, if you ask 25 players, only two would complain."

Еј, ај баталете тие муабети за поминување со гол во гости... :)

Дај бе не се плашете:DРеал е Роналдо,Роналдо на ОТ ќе биде помочан:icon_lol:
Така да јас типувам дури на победа на Манчестер на овој натпревар.Ќе бидат приморани да се отворат,а сите знаеме какви контри трча Велбек(Добро де дур да стигне до гол зборам само за трчањето:pos:)така да ќе го играме истото што тие им го направија на Барса вчера.:icon_mrgr:

Оваа сезона имаме постигнато 89 голови во сите конкуренции:
23 for | Robin Van Persie |
15 for Chicharito
13 for Wayne 'Wazza' Rooney
5 for Jonny Evans
5 for Giggs
4 for Cleverley
4 for Patríce Evra
4 for Nani
3 for Rafael Da Silva
2 for Danny Welbeck
2 for Shinji Kagawa
2 for Anderson
1 for Vidic
1 for Scholes
1 for Carrick
1 for Buttner
1 for Powell

17 различни стрелци и после некој ќе каже дека сме one man team.:)

Кога ја гледам листава, ми иде да го тролам Велбек за лошиот финиш на акциите, ама ке почнат со хејтање тука и ке си преќутам... Да не ме демантира на 5-ти...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom