Барселона - Реал Мадрид

Кој ќе биде победник?

• Барселона

Гласови: 68 38,2%
  • Нерешено

Гласови: 19 10,7%
  • Реал Мадрид

Гласови: 91 51,1%

• Вкупно гласачи
    178
Статус
Затворена за нови мислења.
Majmune...ima razlike od navivac i simpatizer na edna ekipa.
Znaci jas za Newcastle uste od 1998 zivot davam i ne sum gloryhunter ko tebe mocko nieden...a ova za Barca prvo lice mnozina pisuvav posto mi bese polesno taka.
друже се губиш веќе со тезиве така да поштено откажи се од дискусијава и продолжи со навивањето за Барса, никој не ти го брани тоа. Ако во твојата глава се најдобри нека си бидат, ама за останатите не е така.

Syn, јас мислам дека и не зависи до толку играта на Барса од Тито, беше на клупата на првиот натпревар со Реал во лигата, беше на клупата во двата натпревари од супер-купот, и тие натпревари не беа ништо поразлични од вечерашниов, резултатски можеби да, али јас во тие натпревари не видов никаква супериорност како во времето на Пеп. Ќе се согласам со повеќето дека веќе е пронајден лекот за оваа игра на Барса и дека оваа игра поминува и најверојатно ќе поминува уште долго против послабите тимови во Примера, али против тимови со искусни стратези, тешко.. Се гледа дека им фали некој новитет, некој нов играч или било што, во времето на Пеп пак ај имаа некој си план Б, лажна деветка ова-она, сега ни тоа го немаат.

Дај боже да се врати Тито до мечот со Милан.. Тогаш ќе може најубаво да се види кој е во право. :)
Мечевите со Реал се дерби, едно од најголемите во историјата на фудбалот, кој и да е во Барса, сеедно, тоа е коинфлип ситуација, секогаш шансите се 50-50, без разлика во каква форма е едниот или другиот клуб, да им се суди на Барса само поради нивната слика во дуел со Реал е глупо, тоа е дерби, премногу работи се во игра, мотивација на највисоко можно ниво и тн и тн.

Инаку според мене они воопшто не беа лоши во Супер Купот, и со играч помалку на Бернабе ги имаа шансите на натпреварот, неколку индивидуални грешки ги поебаа и тоа е тоа, пораз, јебига, се дешава, али секако не се посрамотија и не пружија партии ко оваа сега од вечерва. Сетете се само како со Тито играа на Бернабе, а имаа играч помалку цело второ полувреме ( сите тука очекуваа дебакл од нив ). 10 пати подобро од сега, со 11 на теренот, дома.

Majmune...ima razlike od navivac i simpatizer na edna ekipa.
Znaci jas za Newcastle uste od 1998 zivot davam i ne sum gloryhunter ko tebe mocko nieden...a ova za Barca prvo lice mnozina pisuvav posto mi bese polesno taka.
Не ти е така полесно, едноставо толку ти фаќа меленото месо

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Фановиве на Барса сега па уште сакаат да пројдат и ко неутрални... Демек објективно да ја поддржат Барселона :) мизерија светска ц ц ц
Jas sum fan na tie sto vi go turija pred edno 3 nedeli,eve ti eden mal potsetnik
Moussa+Sissoko+Newcastle+United+v+Chelsea+Y1_tjyysUJ6l.jpg

Титулата Барса ја освои уште во Ноември, ради слабата форма на Реал, тоа дека била нешто спериорна, не верувам. Скрос супериорен ќе си ако тепаш све живо и диво, а не овака ги пуниш екипите пет класи подоле од тебе, а играјќи директно со ривалот, се губиш, исто како со Милан :)
68 бода од можни 75, тоа е 90 посто успешност, што ретко се дешава кога било во фудбалот не само во задњиве години и не само во Ла Лига туку било кога било каде. Реал не беа слаби само во Ноември, погледни им ги задњите 10 утакмици 2 нерешени и 2 порази и тоа со кои екипи...Со такви статистика неможеш да очекуваш да освоиш титула а играш во исто првенство со Барса, ти кажа и некој подоле што ако тепаат Реал стално против нив кога неможат да ги победат Гранада, лигата се состои од 20 екипи не 2.

Инаку, стојам на моето дека Барса е сеуште најдобар тим во Европа и можат против кого било да играат со затворени очи, единствено мислам дека мотивацијата им е главен проблем освоија се што можеше да се освои во 4 години и презаситени се...Пике, Валдес, Алвес. Малку влијаат и некои ситни тактички промени, според мене, премногу се корсти тој тотал фудбал односно сите играчи да можат да играат на сите позиции..Фабрегас напагач, Иниеста крило и сл. нема да ме чуди следен натпревар Пујол да се опроба како класична 9ка.

Муабетот за фановите е ... им се може ... у секој случај не е убаво да си арогантен али па и да ги поистоветуваме интернет фановите и оние од форумите со самиот клуб не оди.

Чекавте пола година лош резултат односно период и тоа во вакви лоши услови за клубот со сериозно болен тренер кој наместо да е со клубот секојдневно, он се влече по терапии ( искрено срамота е да се црта што значи за еден клуб кога главниот креатор на нивниот успех не е воопшто со нив ), за да се извлече на сила таков заклучок ?

Почекајте бар Барселона да егзистира во исти услови ко и сите останати клубови, со тренер на клупа, со тренер во тренинг кампот, а не со камионџија, у моментов се дефакто пола од она што беа со Тито сезонава, што секако, не е случајно. Тогаш ќе им судиме, мада за мене сезонава за нив е веќе и те како успешна, ЛШ секако ќе е само голем плус.

Другар никој ништо не чекал, дали ако ги победеа и Милан и Реал доминантно и убедливо ќе го имавме овој муабет сега? Ама дојдоа битните утакмици и како што гледаме они кикснаа. А за ова со тренерот извини ама не верувам во таа теорија дека Руора сега ги водел сите конци и не знам што. Па не е Виланова отпуштен, цело време читаме стории како постојано по Скајп и Вотсап го водел тимот. Како и да е пак ќе те упатам на примерот со Челзи, Ди Матео не беше некоја тренерска ѕверка, тоа искуство што ти викаш дека го имал, било во втора лига со ВБА. Ама детерминираноста на играчите првенствено го направи тоа они да земат две титули таа година. Барселона и играчите ја немаат таа жестокост во играта што ја имаа порано, значи зборам конкретно пред минатата година, кога мелеа што ќе стигнат. Тоа е реалноста што сите ја гледаме, освен фанатичните симпатизери и навивачи на Барселона очигледно.

Jas sum fan na tie sto vi go turija pred edno 3 nedeli,eve ti eden mal potsetnik
Прегледај го приврзокот 59103
Браво и што сега? Што ми докажува ова? Да ти пастам сега видео од првата утакмица што заврши 2-0 за Челзи ли сакаш? Божеее какви нерелевантни аргументи земаш за конкретнава дискусија не ми се верува. Убаво збореа на свашта ќе налеташ на форумов :)

Феноменот "презаситени се од многи тутули и затоа немаат мотивација", никако неможам да го сфатам!
Е да, lame е ова. Секогаш може и треба повеќе.

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Феноменот "презаситени се од многи тутули и затоа немаат мотивација", никако неможам да го сфатам!
Погледни го Пике како игра и Валдес како си седи на тревата додека неговите соиграчи напагаат и ке сфатиш :)...за разлика од еден Пујол на пр. што иако највозрасен душа дава за тимот.

Погледни го Пике како игра и Валдес како си седи на тревата додека неговите соиграчи напагаат и ке сфатиш :)...за разлика од еден Пујол на пр. што иако највозрасен душа дава за тимот.

Брат ако играчите на Барса се недоволно мотивирани или се незаинтересирани и надвор од форма, немој да се тешиш со тоа дека се презаситени од титулите, многу се лажеш!
Еве Пујол е борбен на теренот (свака му част, прав воин), зашто он не е презаситен од титули, а како што викаш ти Пиќе и Валдес се?

Браво и што сега? Што ми докажува ова? Да ти пастам сега видео од првата утакмица што заврши 2-0 за Челзи ли сакаш? Божеее какви нерелевантни аргументи земаш за конкретнава дискусија не ми се верува. Убаво збореа на свашта ќе налеташ на форумов :)
Znaci vaka,ne mora da bide Barca,znaci mozese da bide Charlton ali koga nekoj ja pisuva istorijata pred tvoi oci pa nemozes a da ne im se voshituvas,ali toa ne me pravi nivni fan.

68 бода од можни 75, тоа е 90 посто успешност, што ретко се дешава кога било во фудбалот не само во задњиве години и не само во Ла Лига туку било кога било каде. Реал не беа слаби само во Ноември, погледни им ги задњите 10 утакмици 2 нерешени и 2 порази и тоа со кои екипи...Со такви статистика неможеш да очекуваш да освоиш титула а играш во исто првенство со Барса, ти кажа и некој подоле што ако тепаат Реал стално против нив кога неможат да ги победат Гранада, лигата се состои од 20 екипи не 2.

Инаку, стојам на моето дека Барса е сеуште најдобар тим во Европа и можат против кого било да играат со затворени очи, единствено мислам дека мотивацијата им е главен проблем освоија се што можеше да се освои во 4 години и презаситени се...Пике, Валдес, Алвес. Малку влијаат и некои ситни тактички промени, според мене, премногу се корсти тој тотал фудбал односно сите играчи да можат да играат на сите позиции..Фабрегас напагач, Иниеста крило и сл. нема да ме чуди следен натпревар Пујол да се опроба како класична 9ка.
Тапа оправдување ми даваш дека Барса е презаситена од титули. Жити се презаситена била?
Можеле против сите да играле со затворени очи :pos:

Јас стојам на тоа дека Реал во директен дуел против Барса е подобра екипа, и тој заклучок не ми е од вечерашнава утакмица ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom