Viber на Windows оперативен систем

Член од
20 јануари 2009
Мислења
656
Поени од реакции
539
Случајно листав низ интернетот, кога го открив следниот emulator за андроид ос на windows. Истиот можи да се превземи од тука и со едноставна инсталација се инсталира на windows платформата. Јас го тестирав, работи супер, всушност можат сите апликации да се користат (facebook, skype...) ама нема потреба зошто веќе истите можат да се инсталират и на самиот windows.

На самата страница ги има сите детали.

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
не ми е тач, ете и стрелката е фатена :)
E што ми се измешаа коментарите сеа? :icon_mrgr:
Еден цитирам, друг ми враќа, ме збунивте. :icon_lol:

Ти имаше прашано за игри дали ке може да се играат? :)

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.551
Поени од реакции
2.741
Супер е програмот го користам одамна.малце проблем е што користи многу рам(зошто не знам) и некој игри како temple run и subway surfers не се играат :) (Барем не кај мене)

Член од
6 јуни 2009
Мислења
228
Поени од реакции
26
кај мене на windows 7 starter не сака да се инсталира bluestacks оди до крајот и има порака this application requires at last 2 gb of physical memory (HULL)

Член од
20 јануари 2009
Мислења
656
Поени од реакции
539
E што ми се измешаа коментарите сеа? :icon_mrgr:
Еден цитирам, друг ми враќа, ме збунивте. :icon_lol:

Ти имаше прашано за игри дали ке може да се играат? :)
не не, другиот :) али го смена коментарот, јас пишав дека инсталирав angry birds и си работеше ок :)

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
http://www.socketeq.com/

4.0.3, не 2.3 ко ова што е, додуша нема play store, и уште неам откриено начин како да пристапам на фајловите што се во компјутерот за да го стаам само плеј сторот.ама каде каде боље е него bluestacks.

»gêlê«

Delete!
Член од
17 декември 2010
Мислења
254
Поени од реакции
77
Се е супер ама оти на Viber не ми стасува SMS код :cautious:

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.551
Поени од реакции
2.741
Се е супер ама оти на Viber не ми стасува SMS код :cautious:
Не стига код преку смс туку имаш таму опција ако не ти стигне код да ти се јават преку телефон.Мене ми се јави таму некоја нивна автоматска секретарка ми го кажа кодот и толку :) Само проблем е и кај виберот што не можеш да синхронизираш контактите со оглед дека не го користиш преку телефон.Туку еднаш кога ке те видат другите дека и ти користиш вибер они треба да ти пишат за да контактираш ти со нив.И само броевите нивни се гледаат.Имињата ги нема :)

Kajgana Shop

На врв Bottom