Протест за морал, разум и свест (Петок 1.03.2013 16:00h)

Статус
Затворена за нови мислења.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Некако сум сомничав за овој протест дека нешто ќе успее.Сите се посрани, ко демек кое чаре од протести,Стојанче бил предавник со Бранко затоа што бил,политички било се, ќе ме исполитизираат итн.......
Ми се гади да ви кажам искрено....

Знаејќи го народов дебилен наш,ако ни за протест не може да се собере, 1500 потписи може да сонува,а не 150 000...
Инаку кога и каде ќе се собираат тие потписи да не знае некој ?

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Н

на мајка ти љубовникот

Гостин
Сите сме сомничави, но тоа не значи дека не треба да бидеме присутни.

Castor

Ќесеџија
Член од
2 мај 2012
Мислења
481
Поени од реакции
960
Ја идам,ако треба и сам,бев и на првиот собир кај Стојанче а обавезно и на протест.Стојанче сака без СДСМ и на легитимен начин да го смени,но тоа е многу долг период и процес и ќе се занемари според мене.Ме заболе кој го организира,битно секојдневно споделувам на сите мои фејсбук страници.Само се надевам дека нема да има организиран контра протест од младината на ДПМНЕ,тоа ќе биде многу болно.Може ќе го јадам зашто имам +40.000 лајкови ама јебига.Незнам дали може да дознаат кој е админ од Меверето ако не пишува на фејсбук страната?

N

NikolaMKD91

Гостин
Ја идам,ако треба и сам,бев и на првиот собир кај Стојанче а обавезно и на протест.Стојанче сака без СДСМ и на легитимен начин да го смени,но тоа е многу долг период и процес и ќе се занемари според мене.Ме заболе кој го организира,битно секојдневно споделувам на сите мои фејсбук страници.Само се надевам дека нема да има организиран контра протест од младината на ДПМНЕ,тоа ќе биде многу болно.Може ќе го јадам зашто имам +40.000 лајкови ама јебига.Незнам дали може да дознаат кој е админ од Меверето ако не пишува на фејсбук страната?
Може да дознаат и да ти ги следат комуникациите на страната и профилот .

N

NikolaMKD91

Гостин
А па мамето нивно,ако до толку дошло нека ме јадат.
Неверувам дека нешто ќе реагираат освен ако не организираш инциденти или државен удар, ама секогаш таквите страни по социјалните мрежи што се извор на протести МВР ги следи.

Castor

Ќесеџија
Член од
2 мај 2012
Мислења
481
Поени од реакции
960
Неверувам дека нешто ќе реагираат освен ако не организираш инциденти или државен удар, ама секогаш таквите страни по социјалните мрежи што се извор на протести МВР ги следи.
Не,јас споделувам од МАКЕДОНЦИ страната,ништо немам креирано како настан и сл.Језда и за тоа се јаде стапот,ај ваљда нема да ме напраат наркоман,коцкар или шпиун на грците.Може ќе ме има на Сител,"предавникот тој и тој" удбаш и грчки шпион соучествувал во организирање на протестите против нашиот мил најмил премиер и уште подраг Талат Тивкиот.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Не,јас споделувам од МАКЕДОНЦИ страната,ништо немам креирано како настан и сл.Језда и за тоа се јаде стапот,ај ваљда нема да ме напраат наркоман,коцкар или шпиун на грците.Може ќе ме има на Сител,"предавникот тој и тој" удбаш и грчки шпион соучествувал во организирање на протестите против нашиот мил најмил премиер и уште подраг Талат Тивкиот.
Гледам те заболе...

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Н

на мајка ти љубовникот

Гостин
По таа логика мислам дека немаше да има никаков проблем ако беше некрологов со полумесечина и пишуваше долу Алаху Екбер?
Па не, затоа што мнозинството ваљда се христијани.
Шо ме боли цеф бе брат, друга е поентата. Умреле вие, не верувам дека сеа им е бед што нема полумесечина на сликава.

Член од
18 февруари 2013
Мислења
5
Поени од реакции
0
nema da ima protesto ke ima referendum za talat i ke bide uspesen.

Castor

Ќесеџија
Член од
2 мај 2012
Мислења
481
Поени од реакции
960
Референдум за талат молим ти се,па кој е Талат освен бивш терорист,кој сега е Министер за Одбрана.Инаку не се лажете,без протест ни интерпелација,ни референдум ништо не бива.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom