Од Скопје до Штип ќе се патува половина час

• Креатор на темата Креатор на темата STEALTH
  • Време на започнување Време на започнување
Инаку патов до Штип и не е толку долг па да го кратат... ама ајде они си знаат... ко божем 3 саата да се патува до Штип... се патува саат и пол што не е многу според мене :)

Аман бе ја унаказивте темава со факултетиве! :ROFLMAO:
Дај нека каже некој колку ќе ми го платат квадратот!!!!!!!

Факултет за туризам има во штип со дисперзирани во гевгелија и скопје.
За различен факс да не збориме?
Не за ист, само што седиштето му е во Гевгелија, а дисперзираните паралелки се во Штип и Скопје.
--- надополнето: 25 февруари 2013 во 14:45 ---
Аман бе ја унаказивте темава со факултетиве! :ROFLMAO:
Дај нека каже некој колку ќе ми го платат квадратот!!!!!!!
Дwугар си квадрирал на факултет?:pos:

Се напрај и пругата Куманово - Деве Баир и Кичево - Струга и автопатот Кичево - Подмоље и Ќафасан - Велес.
Овие проекти во подобри услови зошто сега немат пари за пензии камоли за ова.

Фино бе,ај нека биде.. Него друго ми падна у очи..ебате модерниот автопак на кој максимална дозволена брзина е 100-120.. У понормални земји по модерните автопатишта брзината (дозволена) е поголема. Денешниве коли се брзи и со таа брзина имаш чувство дека се возиш со фиќо.

Абе, а аеродромот ви го направија во Штип?

НЕ НИ го направија..А вашиот?

STEALTH кога отвараш теми,паметно би било да даваш и линк до веста,да се провери.

Ти со Југо ли патуваш? :icon_lol:
Саат време е нормално
НЕ СО АВТОБУС патувам и секоја недела одам така да сигурна сум дека е саат и пол а ти ако одиш со кола тоа е друго и незнам што толку прави разлика саат време од саат и пол ?? :facepalm:

Да бе избори ке има и автопат ке прават од 8 не 6 ленти..

кога ке се направи чудово, немој да кажат до 2020-та.....сакам уште оваа год :)

НЕ СО АВТОБУС патувам и секоја недела одам така да сигурна сум дека е саат и пол а ти ако одиш со кола тоа е друго и незнам што толку прави разлика саат време од саат и пол ?? :facepalm:

Прави разлика,за тебе може не,ама за бизнисот и како.. За секој бизнис времето е пари и пократок автопат и подобар значи и намалени трошоци.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom