Мажите прашуваат, жените одговараат

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
ти кажаф земи ја од некој дома пеницата и пробај :facepalm:

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
не мораше да ме цитираш и фала шо ми кажа како била темата ....:tapp: , од малоумни не можиш да очекуваш паметно прашање безразлика дали стасале до полнолетство ....Некош сарказмо ми е толку понапреден шо не ми се разбира и морам на полнолетни да му објаснувам....:facepalm:

Н

на мајка ти љубовникот

Гостин
Tocno li e deka site neverstva gi pravite bidejki partnerot ne ve ebe gnasno i strastno so kataklizmicki orgazmi proprateno?

Член од
7 октомври 2012
Мислења
53
Поени од реакции
19
Еве дечково со перницата нека ни каже и јас вчера прочитав како иде таа цела постапка?
Па да пробаме со јорган, јамболија и така натаму:pos:
Имаш пробано со јорган, јаболија или нешто друго истиот резултат го дава
--- надополнето: 25 февруари 2013 во 00:39 ---
Сакаш да кажеш седната на машина за перење

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
Имаш пробано со јорган, јаболија или нешто друго истиот резултат го дава
--- надополнето: 25 февруари 2013 во 00:39 ---

Сакаш да кажеш седната на машина за перење
сакаф да кажам перницата после то е валкана и треба да се пери во машина за перење :facepalm:

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
Tocno li e deka site neverstva gi pravite bidejki partnerot ne ve ebe gnasno i strastno so kataklizmicki orgazmi proprateno?
Не е точно , тие се пра од различни причини , најпојчето неверства се пра од инает , би легнале и со твојот најдобар другар само за да ти докажат колку ти е тој другар , не оти сакале да доживеат таков оргазам како шо ти го опишуваш некаде на страна....не знам шо те натерало така да мислиш...најчесто изневеруваат за да го направат патнерот љубоморен немој да мислиш кизне колку уживале...ама не велам не има и такви ненаситни како ти шо ги опишуваш ...тие се нинфоманки

Член од
7 октомври 2012
Мислења
53
Поени од реакции
19
Не е точно , тие се пра од различни причини , најпојчето неверства се пра од инает , би легнале и со твојот најдобар другар само за да ти докажат колку ти е тој другар , не оти сакале да доживеат таков оргазам како шо ти го опишуваш некаде на страна....не знам шо те натерало така да мислиш...најчесто изневеруваат за да го направат патнерот љубоморен немој да мислиш кизне колку уживале...ама не велам не има и такви ненаситни како ти шо ги опишуваш ...тие се нинфоманки
а има нешто од задоволство што правите или се од инат и со сила

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
мене би ми било мерак да спијам на нејзе
значи предлагаш тебе да ти ги даваме перниците , а да ни оставиш некаков контакт овде ?:vozbud:
--- надополнето: 25 февруари 2013 во 00:47 ---
а има нешто од задоволство што правите или се од инат и со сила
епа то ни е задоволство поголемо од оргазам ко че знајш дека си му набила рогој со најдобрио пријател

Член од
1 октомври 2011
Мислења
828
Поени од реакции
785
значи предлагаш тебе да ти ги даваме перниците , а да ни оставиш некаков контакт овде ?:vozbud:

епа то ни е задоволство поголемо од оргазам ко че знајш дека си му набила рогој со најдобрио пријател
Е дури тогаш немате појма колку се менува мислењето за вас :)

Член од
7 октомври 2012
Мислења
53
Поени од реакции
19

ти неќеше на едноставни прашања да ми одговориш сеа перници ќе ми праќаш џабе контакт многу си стегната ни на ПП не одговараш

Kajgana Shop

На врв Bottom