Pinkie Pie
and Deedee
- Член од
- 25 ноември 2009
- Мислења
- 2.011
- Поени од реакции
- 3.246
ти кажаф земи ја од некој дома пеницата и пробај 

темата е МАЖИТЕ ПРАШУВААТ , ЖЕНИТЕ ОДГОВАРААТ.........е сега од малолетни не можиш одговор да очекувашти кажаф земи ја од некој дома пеницата и пробај![]()
и шо че прајме после со перницата![]()
Имаш пробано со јорган, јаболија или нешто друго истиот резултат го даваЕве дечково со перницата нека ни каже и јас вчера прочитав како иде таа цела постапка?
Па да пробаме со јорган, јамболија и така натаму![]()
Сакаш да кажеш седната на машина за перење
сакаф да кажам перницата после то е валкана и треба да се пери во машина за перењеИмаш пробано со јорган, јаболија или нешто друго истиот резултат го дава
--- надополнето: 25 февруари 2013 во 00:39 ---
Сакаш да кажеш седната на машина за перење
мене би ми било мерак да спијам на нејзесакаф да кажам перницата после то е валкана и треба да се пери во машина за перење![]()
Не е точно , тие се пра од различни причини , најпојчето неверства се пра од инает , би легнале и со твојот најдобар другар само за да ти докажат колку ти е тој другар , не оти сакале да доживеат таков оргазам како шо ти го опишуваш некаде на страна....не знам шо те натерало така да мислиш...најчесто изневеруваат за да го направат патнерот љубоморен немој да мислиш кизне колку уживале...ама не велам не има и такви ненаситни како ти шо ги опишуваш ...тие се нинфоманкиTocno li e deka site neverstva gi pravite bidejki partnerot ne ve ebe gnasno i strastno so kataklizmicki orgazmi proprateno?
а има нешто од задоволство што правите или се од инат и со силаНе е точно , тие се пра од различни причини , најпојчето неверства се пра од инает , би легнале и со твојот најдобар другар само за да ти докажат колку ти е тој другар , не оти сакале да доживеат таков оргазам како шо ти го опишуваш некаде на страна....не знам шо те натерало така да мислиш...најчесто изневеруваат за да го направат патнерот љубоморен немој да мислиш кизне колку уживале...ама не велам не има и такви ненаситни како ти шо ги опишуваш ...тие се нинфоманки
значи предлагаш тебе да ти ги даваме перниците , а да ни оставиш некаков контакт овде ?мене би ми било мерак да спијам на нејзе
епа то ни е задоволство поголемо од оргазам ко че знајш дека си му набила рогој со најдобрио пријатела има нешто од задоволство што правите или се од инат и со сила
Е дури тогаш немате појма колку се менува мислењето за васзначи предлагаш тебе да ти ги даваме перниците , а да ни оставиш некаков контакт овде ?
--- надополнето: 25 февруари 2013 во 00:47 ---
епа то ни е задоволство поголемо од оргазам ко че знајш дека си му набила рогој со најдобрио пријател
ти неќеше на едноставни прашања да ми одговориш сеа перници ќе ми праќаш џабе контакт многу си стегната ни на ПП не одговарашзначи предлагаш тебе да ти ги даваме перниците , а да ни оставиш некаков контакт овде ?
--- надополнето: 25 февруари 2013 во 00:47 ---
епа то ни е задоволство поголемо од оргазам ко че знајш дека си му набила рогој со најдобрио пријател