istoto ti go mislam i jasМој став, што ми фаќаш кусур..
istoto ti go mislam i jasМој став, што ми фаќаш кусур..
Јас спомнав за оние кои веруваат во правење и растурање магии, лечење болести со неколку реченици и таму некои лажици( можда груба бев, познавам многу личности кој во краен случај идат по такви луѓе барајки чаре, самиот страв ке ги натера на тоа).. Но патетично е што веруваат дека некој ке им ја предвиди иднината! Јас не знам утре што ке јадам, а ке чекам некој си тамо да ме утеши со лаги што иднина ке ме чека. Глупости живи.Мислам можеш да ја сфатиш, па и убиваш бизнис човече со твоите логики намали малку
Најинтересни се тие што идат на форум и фалат одреден врачар како им "погодил" некој дел кој во некои случаи е потполно објективно очекувано предвидување кое што членот си го припишал исклучиво на себеси, а не размислуваат за потенцијалните илјадници што по непотполното искуство со гатач не одат на форум да драпаат и не им кажуваат на своите пријатели како тој специфичен гатач не им помогна. Тоа најмногу затоа што во најголем дел од случаите и самите се срамат од тоа да признаат првенствено пред себеси а после и пред другите дека одлучиле да потрошат дел од скапоценото време и пари на нешто што е потполно безврска и тоа како утре ќе изгледаат во очите на пријателите - како слаба карактерна единка подложна на потпаѓање на секакви влијанија. Од друга страна ваквите убедувања се косат со сите религиозни и анти религиозни начела до тој степен што длабоко се сомневам дека и минимално духовно посветена личност би се препуштила на вакви нешта. Во никој случај не ги осудувам тие што бараат помош затоа што не можам ни да претпоставам во каква ситуација се нашле а постојат милиони такви кои што ќе го скршат и најјакиот дух. Не е ништо навредливо во тоа да се биде "непросветлен" јас себеси се сметам за таков, само не гледам како таква личност би можела да верува во магии.
пс. Срам да им е на луѓето што свесно искористуват луѓе во мака за личен профит. Толку од мене.
Во мојот прв пост алудирав на оние т.н исцелители, и оние кои ''прават'' и ''разбиваат'' магии, само грешка напишав гатачите, дека веке сите ми се исти.. Значи тоа се за мене психи тешки, што се со цел да напакостат некому, а будалите кои веруваат во магии паѓаат на тие трикови и идат да ја разбијат.. и така се во круг, никако да напредуваме само младите генерации затупуваат!Има некои луѓе што стварно ни до ВЦ не можат да отидат без некој да им гледа...тоа е превише. Се согласувам. Иднината не може цела да се промени, со секоја одлука човек што ќе донесе таа се мења....а сеа па, што правиме со наталните хороскопи?
А кај нас од калта бисерот не можеш да го видиш кога се однесува до преваранти и оние што стварно се надарени.
А инаку, и Ванѓа била видовита....луѓе кај неа што оделе какви биле?
Поимот *гатачка* е или циганка или бугаркаВо мојот прв пост алудирав на оние т.н исцелители, и оние кои ''прават'' и ''разбиваат'' магии, само грешка напишав гатачите, дека веке сите ми се исти.. Значи тоа се за мене психи тешки, што се со цел да напакостат некому, а будалите кои веруваат во магии паѓаат на тие трикови и идат да ја разбијат.. и така се во круг, никако да напредуваме само младите генерации затупуваат!
XaxaxaПоимот *гатачка* е или циганка или бугарка
Eve broj od Zane od Dracevo 072 255 983 078 612 890 so zakazuvanje raboti, epten e dobra, proverenoКолку зима за гледање, телефон имаш?
Каков бизнис пусти чоек?Мислам можеш да ја сфатиш, па и убиваш бизнис човече со твоите логики намали малку
Најинтересни се тие што идат на форум и фалат одреден врачар како им "погодил" некој дел кој во некои случаи е потполно објективно очекувано предвидување кое што членот си го припишал исклучиво на себеси, а не размислуваат за потенцијалните илјадници што по непотполното искуство со гатач не одат на форум да драпаат и не им кажуваат на своите пријатели како тој специфичен гатач не им помогна. Тоа најмногу затоа што во најголем дел од случаите и самите се срамат од тоа да признаат првенствено пред себеси а после и пред другите дека одлучиле да потрошат дел од скапоценото време и пари на нешто што е потполно безврска и тоа како утре ќе изгледаат во очите на пријателите - како слаба карактерна единка подложна на потпаѓање на секакви влијанија. Од друга страна ваквите убедувања се косат со сите религиозни и анти религиозни начела до тој степен што длабоко се сомневам дека и минимално духовно посветена личност би се препуштила на вакви нешта. Во никој случај не ги осудувам тие што бараат помош затоа што не можам ни да претпоставам во каква ситуација се нашле а постојат милиони такви кои што ќе го скршат и најјакиот дух. Не е ништо навредливо во тоа да се биде "непросветлен" јас себеси се сметам за таков, само не гледам како таква личност би можела да верува во магии.
пс. Срам да им е на луѓето што свесно искористуват луѓе во мака за личен профит. Толку од мене.
Жане од Драчево тел: 078 612 890; 075 885 831; 072 255 983. Прекрасен човек и навистина има што да каже. Навистина сум и благодарна за се што ми кажа, ме посоветува и ми помогна. А ако сакате за некој друг да гледа понесете си слика од таа особа...нема да згрешите дури и само ако од љубопитство отидете. поззStavete broj tel. od Zane od Dracevo i od Dule Veles
Благодарам за контактите од Жане. Потполно се согласувам со твоето мислење за неа. Инаку, Жане лично ја познавам уште од времето кога немаше три мобилни, туку само еден фиксен телефон обвиткан со слоеви селотејп како последица од деноноќните повици за помош. Уште тогаш Жане ми остави впечаток на стабилна и сериозна личност со исцрпни познавања на материјата и длабока емпатија за човечките страдања. За оние кои не ја познаваат, Жане е излезена од катедрата на далеку попрочуената госпожа Лепа од Драчево, која пак има специјализирано во Визбегово, кај доајенот на македонското гатање и јасновидност, госпожа Везирка. Се сеќавам дека Жане, уште како гатач-приправник имаше совршен однос со клиентите, многу темелна дијагностика и ултра-прецизна јасновидост. Уште неседнат, рутинирано ми ја погоди возраста и името (иако бев маскиран со капа и темни наочари), ми го погоди (и тоа во обратен редослед) матичниот број, како и имињата (и надимаците!) на моите комшии на двата спрата под мене. Тогаш не носев слика од особата за која барав мислење, ама се погоди да носам рентген снимка и крвна слика пошто се враќав од Државна. Жане не само што ѝ го погоди името и дијагнозата (имаше скршеница како последица од удес), туку до децимала го погоди бројот на леукоцити, еритроцити, липиди, како и нивото на прогестерон. Жената што стоеше зад мене, стаписана од ваквото ниво на прецизност, ја испушти живата кокошка од раце и кокошката го скрши вратот на прагот од чекалната. Мислам дека ова доволно зборува за каков голем талент станува збор.Жане од Драчево тел: 078 612 890; 075 885 831; 072 255 983. Прекрасен човек и навистина има што да каже. Навистина сум и благодарна за се што ми кажа, ме посоветува и ми помогна. А ако сакате за некој друг да гледа понесете си слика од таа особа...нема да згрешите дури и само ако од љубопитство отидете. позз
Перо, доста празни муабети. Дај удри ја статистиката и кажи дали Жане го исполнува критериумот на локалнава врачара, или јебеш ти то:Благодарам за контактите од Жане. Потполно се согласувам со твоето мислење за неа. Инаку, Жане лично ја познавам уште од времето кога немаше три мобилни, туку само еден фиксен телефон обвиткан со слоеви селотејп како последица од деноноќните повици за помош. Уште тогаш Жане ми остави впечаток на стабилна и сериозна личност со исцрпни познавања на материјата и длабока емпатија за човечките страдања. За оние кои не ја познаваат, Жане е излезена од клупата на далеку попрочуената госпожа Лепа од Драчево, која пак има специјализирано во Визбегово, кај доајенот на македонското гатање и јасновидност, госпожа Везирка. Се сеќавам дека Жане, уште како гатач-приправник имаше совршен однос со клиентите, многу темелна дијагностика и ултра-прецизна јасновидост. Уште неседнат, рутинирано ми ја погоди возраста и името (иако бев маскиран со капа и темни наочари), ми го погоди (и тоа во обратен редослед) матичниот број, како и имињата (и надимаците!) на моите комшии на двата спрата под мене. Тогаш не носев слика од особата за која барав мислење, ама се погоди да носам рентген снимка и крвна слика пошто се враќав од Државна. Жане не само што ѝ го погоди името и дијагнозата (имаше скршеница како последица од удес), туку до децимала го погоди бројот на леукоцити, еритроцити, липиди, како и нивото на прогестерон. Жената што стоеше зад мене, стаписана од ваквото ниво на прецизност, ја испушти живата кокошка од раце и кокошката го скрши вратот на прагот од чекалната. Мислам дека ова доволно зборува за каков голем талент станува збор.
Делумно погаѓање е само "ладно читање", глупости....или 100% или јебеш ти то.
Ова ме мавна ко на АТВ sms огласине. Фали само уште после бројчето една молба некој да и ги угаси страстите од претходните очајни и напалени душички што се изрекламирале на ТВ.Жане од Драчево тел: 078 612 890; 075 885 831; 072 255 983.
Не суфлирај многу... Дај да си закажеме што порано, да не’ излечат од педерлук.Ова ме мавна ко на АТВ sms огласине. Фали само уште после бројчето една молба некој да и ги угаси страстите од претходните очајни и напалени душички што се изрекламирале на ТВ.
и после ќе ве спојат........и сето тоа за 100 грама кафе и пак да се жалите на државатаНе суфлирај многу... Дај да си закажеме што порано, да не’ излечат од педерлук.
Стојне јас ќе одам до кај Жане да ми побае, се уште цагери гледам Гарант ќе ми спомне црна жена што ми е љубоморна и што сака да ме уништи. (сите до сега ми ја спомнаа, мамето кога ќе ја најдам)Не суфлирај многу... Дај да си закажеме што порано, да не’ излечат од педерлук.