- Член од
- 25 јуни 2012
- Мислења
- 2.513
- Поени од реакции
- 2.472
Значи претпоставувам дека сите ја знаете емисијата „Na rubu znanosti“. Го ставив и насловот како што е и оригиналното име на емисијата на хрватски јазик, бидејќи не знам како би било најдобро да ја преведам на македонски јазик.
Најчудно ми беше што гледам дека нема отворено тема за оваа емисија. Секој што ја гледал знае дека е одлична. Обработува теми поврзани со нло, духови, тајните организации, алтернативна археологија, трудовите на Никола Тесла... Со еден збор се' што е интересно.
Премиерно е прикажана во 2002 година и се' уште се емитува. Иако сега гледам дека моментално нема на HRT (ако не сум во право нека каже некој). Водител е Крешимир Мишак.
Еве го и логото:

Еве и неколку емисии каде што можете да се запознате и директно со емисијата, оние коишто не ја знаат, а може и да погледнат и тие што ја знаат, нормално.
Можете да си побарате на youtube и за други епизоди, за најразлични теми...
Најчудно ми беше што гледам дека нема отворено тема за оваа емисија. Секој што ја гледал знае дека е одлична. Обработува теми поврзани со нло, духови, тајните организации, алтернативна археологија, трудовите на Никола Тесла... Со еден збор се' што е интересно.

Еве го и логото:

Еве и неколку емисии каде што можете да се запознате и директно со емисијата, оние коишто не ја знаат, а може и да погледнат и тие што ја знаат, нормално.

Можете да си побарате на youtube и за други епизоди, за најразлични теми...