Torte Mobile
Модератор
- Член од
- 29 ноември 2007
- Мислења
- 7.099
- Поени од реакции
- 1.885
+ Исклучи 3Г мрежа и дата сервис, ако не ги користиш или кога не ги користиш ... намали осветлување итн
Нели iPhone 4 зема скоро? Се префрли во зелениот табор?Kies maybe?
Имав да, ми здосади незнам, сменив малце на сгс2 ... тоа е тоа, кога ќе ти здосади ајфон земаш андроид и обратно класикаНели iPhone 4 зема скоро? Се префрли во зелениот табор?
Сашо пес покрај Драгоорот де[/quoСамо за џабе пари ќе ми земи, ако има тој Сашо решено ваква проблематика да појдам, ако не да не му давам пари за џабе.Сашо пес покрај Драгоорот де
jas imam samsung 5510 i alcatel 995Кој тоа се плаши пиши ми кој модел е ќе ти пишам цена колку е за декодирање
Ne e za dekodiranje, rasipan e mreza ne fakja. Na 2, 3 serviseri e odnesen, dvajca ne se ni nafatija, edniot rece do memoriskata e, muabetot mi bese dali znajte sho mozi da e defektot (dali vi se slucilo vakvo nesto).jas imam samsung 5510 i alcatel 995
prviot e na t-mobile vtoriot vip
dase dekodiraat dvata kolu?
Factory default...Здраво на сите. Имам Алкател 991, купен од Т-Мобиле. Јас иначе си користам бројче од ВИП и си го декодирав телефоно, само шо уште има еден проблем. Има инсталирано ногу апликации на него (како шо Идивиди Хороскоп, СК Паркинг, Top Games, Игри, Мах ТВ, SportyPal Pro, Златна Книга, АвтоБуско, Прес@Мобиле итн.) шо на неме ми се тотално непотребни и ми зафаќт превише внатрешна меморија и дали постое начин да се избришат тие апликации? Инаку рекоа ми тамо дека ми го декодираа дека не знајале шо како.
П.С преку Settings>application>manage applications не ми дава ништо да и направам на тие апликации, ниту Uninstal, Move to SD...
PLEASE HELP!
не ставај CM9, стај slim bean.скроз нов телефон еСи го рутирав HTC One V, инсталирав кернел, recovery и CM9+GAPPS но некако Stock ROMот ми е подобар па засега ќе останам на него.
Како може да се заклучи bootloader-от за да можам да добивам официjални апдеjти од HTC?
Покраj тоа битно ми е да е менито customizable, да можам да праам re-arrange на иконите и такви некои ствари (како на Nova launcher). Ги има тие работи на Slim bean?не ставај CM9, стај slim bean.скроз нов телефон е
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2092572
http://www.mediafire.com/?waggdha1ir1lxz0
имаш негде 170мб рам слободно у споредба со 90те од стокот.