NBA Сезона 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
со многу работи можеш да ги опишеш мајами ама со одбрана едно големо не.Префрлувањето на бош на центар беше лош избор и баш затоа се последни во скокови мајами, можат тимови како индијана и чикаго да ги заебат у плејоф, исто тука е и бостон.:)
:pos::pos::pos:
Кажи сега кој победи ? 86-67 поубедливо здравје, коментар ?
Заборавив да го пренесам поздравот од Кралот.
:vozbud:

Брат не биди како фановите на Баерн Минхен шо се глупираат со Гомез дрвото..реално Пирс е подобар само ако гледаме низ годините наназад и дека има повеќе постигнато и е медиумски попреценет и то е то..ако гледаме реално во овој момент односно во сегашност како поединци Харден е подобар од Пирс и нема тука муабет повеќе..Пирс бил подобар некогаш ама сега далеку е од Харден
Сега се кажа,па Пирс сезонава се стави во втор план самиот себе поради екипата,откако се повреди Рондо има по 7-8 асистенции просек,прв асистент е,каков клач играч е Харден никогаш нема да биде таков,времето ќе си покаже.

:pos::pos::pos:
Кажи сега кој победи ? 86-67 поубедливо здравје, коментар ?
Заборавив да го пренесам поздравот од Кралот.
:vozbud:
немам намера да се расправам со некој кој од вчера гледа кошарка, а тоа што си die hard фан на мајами иако немаш гледано една утакмица од нив е друго 20.;)

немам намера да се расправам со некој кој од вчера гледа кошарка, а тоа што си die hard фан на мајами иако немаш гледано една утакмица од нив е друго 20.;)

koa ke vidam paceri takvi so srcinja...KRALOT <3 mi se sere da vi ebam pederite grdi da vi ebam...

Спарси ги згазија Клиперси на гости 26 поени разлика цело време водеа... шут 58% од поле и 48 % за тројка. Кој влез и шут имаа Паркер не утиња. А играа без Кавај Ленард кој игра доста константно е стартер и јак е во одбрана. Крис Пол беше фијаско и тотално тапа.

Абе кој крал бе. Ќе се потсети на бришката од 2007 сезонава. Клиперси го лапаа синоќа + 36 едно време беше. Go Spurs Go

Ајде оправданието ти е дека сум гледал кошарка од вчера, добро те разбрав немаше што друго да кажеш.

Брат не биди како фановите на Баерн Минхен шо се глупираат со Гомез дрвото..реално Пирс е подобар само ако гледаме низ годините наназад и дека има повеќе постигнато и е медиумски попреценет и то е то..ако гледаме реално во овој момент односно во сегашност како поединци Харден е подобар од Пирс и нема тука муабет повеќе..Пирс бил подобар некогаш ама сега далеку е од Харден
Пирс медиумски преценет? Ар ју факинг кидинг ми? Значи јас, ко хард кор фан на Лејкерси, Пирс ми е еден од најомразените* играчи во НБА, во 2008 кршев далечински управувачи, мавав по телевизорот, ја рогав фотељата на која што седев ради Пол Пирс али не можам да кажам дека не е добар играч. Значи во било кој универзум и било кој тренер би го бирал Пирс пред Харден верувај. Одличен играч е Пирс, згора на тоа корисен е за тимот, не е емпти статс играч. Харден дал 46 поена против ОКС голем ташак ако дал, Хјустон е тим налик село без кучиња, одбрана немаат. Да не ме сфатиш погрешно, Харден е добар играч, но не е ни близу до некои луѓе како Пирс, Леброн, Коби, Дурент итн итн.
*Ова најомразен зашто ме нервира како се радува, ништо лично немам против него. :)

Пирс медиумски преценет? Ар ју факинг кидинг ми? Значи јас, ко хард кор фан на Лејкерси, Пирс ми е еден од најомразените* играчи во НБА, во 2008 кршев далечински управувачи, мавав по телевизорот, ја рогав фотељата на која што седев ради Пол Пирс али не можам да кажам дека не е добар играч. Значи во било кој универзум и било кој тренер би го бирал Пирс пред Харден верувај. Одличен играч е Пирс, згора на тоа корисен е за тимот, не е емпти статс играч. Харден дал 46 поена против ОКС голем ташак ако дал, Хјустон е тим налик село без кучиња, одбрана немаат. Да не ме сфатиш погрешно, Харден е добар играч, но не е ни близу до некои луѓе како Пирс, Леброн, Коби, Дурент итн итн.
*Ова најомразен зашто ме нервира како се радува, ништо лично немам против него. :)

можеби неубаво се изјаснив..Пирс е добар играч и јас многу гопочитувам но моментално и илјада анализи да направите Харден е подобар играч од Пирс и нема тука дискусија..значи ЗА МОМЕНТАЛНО ПИШИМЕ А НЕ ЗА ШТО ПОСТИГНАЛЕ ВО КАРИЕРАТА И КОЛКУ БИЛЕ ДОБРИ..да разјасниме:D

Спарси ги згазија Клиперси на гости 26 поени разлика цело време водеа... шут 58% од поле и 48 % за тројка. Кој влез и шут имаа Паркер не утиња. А играа без Кавај Ленард кој игра доста константно е стартер и јак е во одбрана. Крис Пол беше фијаско и тотално тапа.
ај нека изиграат овие плеј оф на рамниште на регуларнава сезона
знајме дека се најаки во овој дел од сезоната :D
p.s. зборувам за претходниве 2-3 сезони дека се тапа во плеј оф( мора вака да напишам да не се залета некој паметњакович пошто во последно време цветаат на форумов)

можеби неубаво се изјаснив..Пирс е добар играч и јас многу гопочитувам но моментално и илјада анализи да направите Харден е подобар играч од Пирс и нема тука дискусија..значи ЗА МОМЕНТАЛНО ПИШИМЕ А НЕ ЗА ШТО ПОСТИГНАЛЕ ВО КАРИЕРАТА И КОЛКУ БИЛЕ ДОБРИ..да разјасниме:D
Епа ќе да е дека неубаво си се изјаснил. :D
Нормално е да е Харден моментално подобар(во бројки), ипак Пирс е на залезот на кариерата. Али еве да не го тупиме многу со Харден нека дојде плеј оф и ќе видите за што збориме јас и уште неколку членови во врска со брадестиот.

p.s. зборувам за претходниве 2-3 сезони дека се тапа во плеј оф( мора вака да напишам да не се залета некој паметњакович пошто во последно време цветаат на форумов)
Па да во последните години за тоа што играат во регуларна сезона не се баш на тоа ниво во плејоф додуше лани ОК беа конфернциско финале. Инаку најверојатно и според кладилници се на трето место според шанси за шампион иако имаат најдобар резултат во НБА сега за сега. Како и да е не лошо за овој тим...Данкан и Ману не се на ниво како порано (години си прават свое) ама остатокот е доста во добра форма а и тактички се доста јаки. Ќе видиме што ќе биде.

Епа еве ја да се претставам како паметњакович. Да те известам за последниве две сезони на спарс во плејофф. 2011 со Мемфис кога Мемфис газеше се пред себе рендолф,руди геј итн. им се паднаа уште во 1/4 финале. А тогаш паркер не беше до волку лидер таа сезона лидер беше Џинобили кој со Мемфис се повреди уште првата утакмица. Џорџ Хил кој сега е во Индијана не беше ни приближно моќен како Ленард во моментов да ги запре Гризлите, не растурија, повредите не мачеа. Лани Спарс играа финале со Оклахома но Оклахома башка со Харден и не уиграните сеуште Ленард,Грин и повторно Џинобили со повреда , не можеа да поминат. Сега ќе те следам само за да те запаметам да те потсетам во плејоф колку овој состав на Спарс сезонава а посебно лидерот Паркер кој со Леброн се единствените двајца за МВП сезонава , ќе играат исто така финале. Очигледно сезонава ниту еднаш ги немаш пуштено спарси, а чисто сумљам дека некогаш и другпат си ги гледал пошто не ти се атрактивни, пошто играат кошарка.Еве ти и два-три твити од синоќа да не да јадеш трици:
Matt Winer@matt_winer
If we all performed our jobs as professionally as the Spurs the world would function much more efficiently.
InsideHoops.com@InsideHoops
The Clippers tonight have a front-row seat at a Spurs basketball clinic. #NBA
Isaiah Thomas@Isaiah_Thomas2
Tony Parker is cookin!!!!
ПС. Паметњакович, признание на Ајзеа , не поминаа ни два дена од како тепаа и кај кингси. поштено

10916_236837989787174_2350103_n.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom