Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Змејко што и да ти кажам,ќе грешам.

Си се фатил со најлошата работа да бркаш,Пумата е терсене карактер.
Вмро,феминизам,Anima Mundi...бучкуруш.
Тоа ја прави неодолива!!!!! О, Пума, Беатриче мојаааа!

:)
Ќе и бидеш ли ти Дон Кихот, ако она се согласе да биде твоја Дулчинеја? :)
Џабе Луки, и да го прогласиме Змејко за Шекспир не врши работа кога е во прашање Пумата.

Сега гледам почнал накај романтизам да ја врти работата ама и тоа тешко.

Да пробаме со партиска книшка,па ако не оди и тоа ќе видиме што ќе правиме.

Џабе Луки, и да го прогласиме Змејко за Шекспир не врши работа кога е во прашање Пумата.

Сега гледам почнал накај романтизам да ја врти работата ама и тоа тешко.

Да пробаме со партиска книшка,па ако не оди и тоа ќе видиме што ќе правиме.

А да пратеме стројници дирекно кај татко и? Тава е мислејне вонка од кутијата... :cautious:

:)
Ќе и бидеш ли ти Дон Кихот, ако она се согласе да биде твоја Дулчинеја? :)
Ќе и купам воденица во Тобосо, да биде најјака цура во цело село, масовно. И гвујо кога ќе плукне пари за 5-то дете, 650ка ќе и купам да ја паркира пред воденицата!

А да пратеме стројници дирекно кај татко и? Тава е мислејне вонка од кутијата... :cautious:
Не Луки,така на уште поголема мака ќе го ставиме братот Змејко.

За Пумата тоа се сељачки акти,таа е либерал.Таа е против се патријахално и конзервативно.

Немам идеја во моментов,навистина немам.

Тоа ја прави неодолива!!!!! О, Пума, Беатриче мојаааа!
КАКВА ДРСКОСТ!!!!! (смајли што мава шамар со бела ракавица). Те предизвикувам на двобој!! Брани ја честа на Пумата и докажи дека си достоен маж.

Здраво прв пост па не замерувајте на мистејкс :D
имам некој чудни чувства кон најдобриот другар од истиот пол... :$

Има мажи/ дечки што едноставно не се романтични. Нема лек за тоа. Опуштете се и уживајте во тоа што го имате.
--- надополнето: 21 февруари 2013 во 22:52 ---

Те изневери ли девојката?
pa sea vidi ako go napraila toa sekoja cest, bar ja do sea ne sum doznal :D ovj da go narecam prekin ne e poradi neverstvo , poveke e kako malo zaladuvanje na odnosite i verovatno obostrana potreba od nekoja promena , mozda a mozda i ne , stvarno ne znam kako da go protolkuvam poinaku :D

pa sea vidi ako go napraila toa sekoja cest, bar ja do sea ne sum doznal :D ovj da go narecam prekin ne e poradi neverstvo , poveke e kako malo zaladuvanje na odnosite i verovatno obostrana potreba od nekoja promena , mozda a mozda i ne , stvarno ne znam kako da go protolkuvam poinaku :D

Аха. Тоа е почеток на крајот, само што ќе одолговлекувате со раскинувањето, зашто долго време сте заедно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom