Дали лажете (сте лажеле) за невиноста?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Дали некогаш сте лажеле околу невиноста?

• Да, дека сум бил/а невин/а

Гласови: 7 4,8%
  • Да, дека сум имал/а секс, а всушност сум бил невин/а

Гласови: 34 23,3%
  • Не, никогаш

Гласови: 105 71,9%

• Вкупно гласачи
    146
Jas imav 18 a taa imase 24. Ne i kazav nisto za moeto poranesno iskustvo. Koga ne mi se digna i kazav deka toa nikogas porano ne mi se slucilo:) Ona me smiri ispusivme po edna cigara iako togas ne pusev i probavme pak. Posle sve bese OK. Nikogas ne i kazav deka ona mi bese prva.

ДЕФИНИТИВНО НИКОГАШ!!!
Многу ми е сељачки....можам само да се зезам за првото и второто, но не и да лажам........

никогаш не сум лажела.досега сум била само со мојот дечко интимна и првиот пат кога беше не лажев тој занеше дека сум невина а исто и на него му бесе првпат така да потполно бевме искрени и невини и двајцатааааа

По правило не лажам за ништо... не за друго, слабо си ги памтам муабетите, па најлесно ми е да си ја кажам вистината, оти првата прилика се фаќам во лага... А полошо од тоа, неможе да биди.

Така да ми се нема случено да лажам до сега.

Не сум имала потреба да лажам за невиноста.

никогаш, не знам која би била користа? :toe: секако после се открива :devil3:

Maшко може да излаже , лесно е тоа .. ама женско како ќе излаже ? :)

Инаку машките морат да лажат дека не се невини , додека женските мора да лажат дека се :pos2:

p.s Не сум :tv:

ха у право си вие можете....ние не можеме, а не сакаме (јас не сакам)... не знам зошто би лажела, кога после секако ке види ?!:uvo:

Maшко може да излаже , лесно е тоа .. ама женско како ќе излаже ? :)

Инаку машките морат да лажат дека не се невини , додека женските мора да лажат дека се :pos2:

p.s Не сум :tv:

Машко може да излаже додека не го „брцне“ за прв пат и после крааатко време лагата да се открие :)

ха у право си вие можете....ние не можеме, а не сакаме (јас не сакам)... не знам зошто би лажела, кога после секако ке види ?!:uvo:

Абе види , ја знаеш онаа приказната или виц беше , со девојката на првата брачна ноќ шо не е невина ? Еден патлиџан меѓу нозе и свршена работа :pos2: секако пред тоа малце винце ќе му дадеш , малце више де ..:smir:

--- надополнето ---

Машко може да излаже додека не го „брцне“ за прв пат и после крааатко време лагата да се открие :)

Тачно , неискусен не знае како да управува со менувачот :pos2: Али пред тоа , може да се прчи дека плеснал нешо :pipi:

Абе види , ја знаеш онаа приказната или виц беше , со девојката на првата брачна ноќ шо не е невина ? Еден патлиџан меѓу нозе и свршена работа :pos2: секако пред тоа малце винце ќе му дадеш , малце више де ..:smir:
хехе ме насмеа...ама ме читаш ли воопшто? ја сум многу против тоа. не знам која воопшто е поентата и што е тоа толку магично во невините девојки па идат на таа фора :uvo::uvo::uvo:

хехе ме насмеа...ама ме читаш ли воопшто? ја сум многу против тоа. не знам која воопшто е поентата и што е тоа толку магично во невините девојки па идат на таа фора :uvo::uvo::uvo:

па добро де , нишо не су рекол за тебе :) .. невина девојка значи дека не е "загадена" од друг к*р , и дека ти ја имаш таа чест да ја дефлорираш , а со тоа таа ти покажува и респект или така нешо беше .. питај некој дедо или баба за тоа :) .. али ако хименот си е на место не знали дека газот и устата не пробале нешо пред тебе :pos2:

фала за сликовитото објаснување на поимот зашто стварно не знаев што значи.....:jaj:

Сега сме 21 век, се се средува:) Веќе не можеш да бидеш 100% сигурен дали си и прв, па макар и еден литар крв да истекло:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom