- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.473
- Поени од реакции
- 84.894
Нема врска Смилковско со поентата на постот. Смилковско (со протестите) беше споменато како аналогија за веќе видените двојни аршини.a sto ima vrska sega slucuvanjeto na smilkovksoto ezero so mene i so drugite vernici muslimani., izgleda mnogu si preukopiran so toa , bidi trpeliv priatele sekoj sto izvrsil ubistvo ke bide kaznet ,no najlos e onoj koj gi isprevrtuva slucuvanjata i im dava drug pravec ,priatele vozdrzise od omraza i bidi vozdrzan vo iznesuvanje zabeleski , ete moj sovet kon tebe , onaka od covecnost, a ti dali ke go zemas toa predvid , zavisi od tebe,
Поентата беше, дека тука многумина си земаат за право да одговараат и објаснуваат во име на други, а што изрично забрането во правилата на подфорумов.
Така прават често Муслиманите кои си земаат за право да солат памет на Христијаните за нивната вера, така уште почесто прават атеистите, тие секаде одговараат, небаре нивниот аспект е универзален и совршен. Но, сепак, ете и МИКИ1 истото го направи, за што беше корегиран од тебе.
Поентата ми беше дека и вие тоа истото го правите на христијанските теми.
Рака на срце, генерализацијата можеби беше не на место, затоа што во моментов, сметам, дека тебе не сум те видел тоа да го правиш.