leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.565
Смири се и не се понашај како недопечен, прави граници каде е заебанција каде преминуваш граници и поминуваш во навреди.Ја бе кој друг, али ти најде зш да не и ја![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Смири се и не се понашај како недопечен, прави граници каде е заебанција каде преминуваш граници и поминуваш во навреди.Ја бе кој друг, али ти најде зш да не и ја![]()
Смири се и не се понашај како недопечен, прави граници каде е заебанција каде преминуваш граници и поминуваш во навреди.
Нема потреба да ме ставаш, се стаив самиот уште на првите странициДали под ликот на добро познат се крие Васко Ефтов?
Ако е тој , да го зачлениме во групава.
Дали под ликот на добро познат се крие Васко Ефтов?
Ако е тој , да го зачлениме во групава.
тарзанијаЕве сНе
![]()
Толкава пура да држите без помош на рака е уметност и дарба.Еве сНе
![]()
Цк не ме интересираат такви работи , но ако си толку заентересирана да видиш каков резултат би имало од такво нешто дојди ќе ти го бамнам не гомната и она шо си јадела за ручек ќе ти го истерам, па после раскажувај на форумов како е да ти го нагнетат, ама одма ти кажувам без никакви обврски немоиј да се залљубиш после па по телефони да досаѓаш.епа ко си толку нарцисоиден и свршуваш на него и ко велиш дека толку ти е долг , оти не си го бапниш сам в газ таман до хранопроводо че ти стаса , че си ги извајшсо него низ уста
![]()
Толкава пура да држите без помош на рака е уметност и дарба.
Одма + 10 поени нагоре на скалата![]()
сега немој да ме вадиш од контекст и да ми врајчаш по 7 сати..кизне колку време го имаш ова мислено ....Цк не ме интересираат такви работи , но ако си толку заентересирана да видиш каков резултат би имало од такво нешто дојди ќе ти го бамнам не гомната и она шо си јадела за ручек ќе ти го истерам, па после раскажувај на форумов како е да ти го нагнетат, ама одма ти кажувам без никакви обврски немоиј да се залљубиш после па по телефони да досаѓаш.![]()