Група на Грдите Кајганџии и Кајганџики ...

• Креатор на темата Креатор на темата PIRATIC
  • Време на започнување Време на започнување
Ја бе кој друг, али ти најде зш да не и ја :pos:
Смири се и не се понашај како недопечен, прави граници каде е заебанција каде преминуваш граници и поминуваш во навреди.

Дали под ликот на добро познат се крие Васко Ефтов?
Ако е тој , да го зачлениме во групава.

Дали под ликот на добро познат се крие Васко Ефтов?
Ако е тој , да го зачлениме во групава.

Не бе, се крие Кале Господар Времена...:icon_lol:

Еве сНе

images
тарзанија :)

Ја разбирам заебанција, ама темава е малце глупава. Какви сте, такви сте. Олабајте.

Све све, ама не ми е јасно која му е фората на оној зелениот кловн :))))

И јас сум прилично ружникав па да дадам некаков допринос на темава и во нешто да се истакнам. Кога ме раѓала мајка ми, плачела.
Ај шо сум грд, па сум и срамежлив. Така да... нема фотографија.

епа ко си толку нарцисоиден и свршуваш на него и ко велиш дека толку ти е долг , оти не си го бапниш сам в газ таман до хранопроводо че ти стаса , че си ги извајш :гомце: со него низ уста :pos:
Цк не ме интересираат такви работи , но ако си толку заентересирана да видиш каков резултат би имало од такво нешто дојди ќе ти го бамнам не гомната и она шо си јадела за ручек ќе ти го истерам, па после раскажувај на форумов како е да ти го нагнетат, ама одма ти кажувам без никакви обврски немоиј да се залљубиш после па по телефони да досаѓаш. :D

Толкава пура да држите без помош на рака е уметност и дарба.
Одма + 10 поени нагоре на скалата(y)

Каква уметност, каква дарба - тоа ти е искуство и пракса :icon_lol:

Цк не ме интересираат такви работи , но ако си толку заентересирана да видиш каков резултат би имало од такво нешто дојди ќе ти го бамнам не гомната и она шо си јадела за ручек ќе ти го истерам, па после раскажувај на форумов како е да ти го нагнетат, ама одма ти кажувам без никакви обврски немоиј да се залљубиш после па по телефони да досаѓаш. :D
сега немој да ме вадиш од контекст и да ми врајчаш по 7 сати..кизне колку време го имаш ова мислено ....:P иначе не ме привлекува голем ...не сум по таквите...( по билдери сум :P) ама знајш како е со ниф...тие ме нејча мене.....па понуди му се ниф ...бтв не ти е срам вака јавно шо ми се нудиш...курвиште едно:facepalm:
кип јор хандс авеј фром мај џенеталс анд го фак билдерс , нот ми ...ммммкау ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom