Фан Клуб: Фиорентина

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
А што се десило со него и менаџерот? Првпат слушам за нешто такво! Ја знам дека таткому на Савич има извршено самоубиство и тоа не одамна.Затоа викаат дека е ќутлив по малце повлечен.Ако Фиорентина има амбиции да продолжи вака како што направи тим ова лето, не гледам причина Савич да се пресели у друг клуб

Член од
29 мај 2009
Мислења
748
Поени од реакции
47
Ja pak citav edna izjva na Montela, vo srpski vesnik, navodno ne bil vo dobra fizicka i psihicka sostojba, deka ne komuniciral so Roncaglia i so Rodrigez nitu na terenot a nitu von terenot, uste poveke i prestanal da zboruva i so Jovetic, Ljaic, tomovic so koi voobicaeno se druzel, nesto mu se slucuva na deckoto, ama sto e rabotata.​

johnyb

tutti pazzi per viola
Член од
11 декември 2009
Мислења
695
Поени од реакции
52
nema nisto od toa za savic , samo izmisleni raboti se..na terenot komunicira so site,osobeno so sonarodnicite se gleda deka e vo dobri odnosi...ne dramatizirajte, se funkcionira dobro

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Недела со Болоња.Ќе биде далеку потешко одколку со Интер.Имаат добар тим Болоња оваа сезона.Ако игра Фиорентина како против Интер ќе биде добро.Се надевам дека сега понесени од оваа еуфорија ќе бидеме уште посилни и помотивирани да поврземе неколку побед.Сисоко фаворит за да го замени Пизаро.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Да Сисоко е фаворит за местото, ама ако се усогласил со играчи јас би рекол дека може да игра...
Искрено со Интер единствен кој не штимаше од кога влезе беше тој, сеуште не ги познаваше, и ко изгубен ми делуваше на моменти... искрено не знам дали го забележивте, ама се надевам дека се ушемал во филозофијата... инаку имам гоооолеми очекувања од него :sneaky:

Член од
19 јуни 2011
Мислења
95
Поени од реакции
28
А што се десило со него и менаџерот? Првпат слушам за нешто такво! Ја знам дека таткому на Савич има извршено самоубиство и тоа не одамна.Затоа викаат дека е ќутлив по малце повлечен.Ако Фиорентина има амбиции да продолжи вака како што направи тим ова лето, не гледам причина Савич да се пресели у друг клуб
neznam tocno dali menagerot ili pak nekoj sponzor,ama rabotava e koga pocnal da igra fudbal toj demek mu dal kredit i go sponzoriral celo vreme i nego i negovite doma i go uslovil da mu zema procent od plata,e sea sve ova na sud se resava ama do kaj e rabotava neznam.zatoa Savic imase izjaveno deka bolje ce se otkaze od igranje otkolku da placa procent na reketari...slucajov e slicen kao onoj na Mamic so Modric i Eduardo

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Најверојатно ќе се одложи натпреварот поради снег.Можен термин за преигрување е 27(среда)

Член од
29 мај 2009
Мислења
748
Поени од реакции
47
Odlicno ni dojde remivo na milanskive ekipi. Sega vo vtornik mora da pobedime, i da se izramnime so bodovi so Milan, i da gi pomineme inter, sekako i da drzime cekor so lazio koj utre najverojatno ke tepa so peskara.

FORZA VIOLA

Член од
29 мај 2009
Мислења
748
Поени од реакции
47
Ke ne davaat li denes na TV?

Rossi pocnal da trenira so topka, http://www.keek.com/!bi2nbab

Inaku mislam ideka veke e vo Firenca, Ramadani menagerot na Jovetic, navodno ADV mu kazal na prade da pregovara za toj da ostane vo fiorentina, no dokolku dojde ponuda od 30 mil najverojatno ke ja prifatat i prade da pocne da razmisluva za zasiluvanja.

A eve i edno ineresno video, se nadevam deka ova e samo potvrda deka Borja Valero ke ostane vo fiorenitna podolgo vreme, inaku na videoto e negoviot sin koj ja pee himnata na Fiorenitna

http://www.youtube.com/watch?v=Glit8VFYC_0

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
хехехех го имам видено видеово, баш е сладко малово :) Нема денес Телма да пренесува фудбал, така да само стриминг.....
Очекувам победа, иако нема да биде лесно, мора да искористиме ентузијазмот и мотивацијата

Член од
6 август 2012
Мислења
95
Поени од реакции
28
i ovaa sezona ke bideme 10 i ke recat deka montella e dobar trener..vadi napagjac za srednista-koj mentalitet...sramota

johnyb

tutti pazzi per viola
Член од
11 декември 2009
Мислења
695
Поени од реакции
52
ajde od nas ekipa nikad ne biduva, najslabi sme na gosti i dvolicni epten....dzabe i nadez i se odma se usraa

Kajgana Shop

На врв Bottom