Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Врти сучи сите се вратија.
Што стана со Седат Бериша?
Освен Неџипи немате некоја друга поголема загуба...
Ќе гледаме интересни полуфинални мечеви :icon_mrgr:

Se vrati i on.
Nego toa i jas sakav da go pisam, samo Nexhipi ke ni nedostasuva vo nasata igra, dodeka Emini si bese drvo sezonava sto projde i segasnava taka da nema da se primetuva.
Znaci sepak rabotite si dojdoa na svoe mesto. Se nadevam na nekoe zasiluvanje, nekoj od stanstvo deka neli zavrsen e preodniot rok

Врти сучи сите се вратија.
Што стана со Седат Бериша?
Освен Неџипи немате некоја друга поголема загуба...
Ќе гледаме интересни полуфинални мечеви :icon_mrgr:
Значи толку ги бива. Ејупи не успеа да добие договор од последнопласираниот бугарски прволигаш :facepalm:

Значи толку ги бива. Ејупи не успеа да добие договор од последнопласираниот бугарски прволигаш :facepalm:

A gledam vasite zavrsija vo Bundes i Seria A. Tolku ja biva ligata momce. Istiot toj Ejupi vi zbrcna golce a drugiot koj i ostana veren na Shkendija vo momenti koga nemase pari vi dade gol od 30m

Не дека не успеа да добие договор туку Ејупи нема клаузула во договорот за да биде слободен за трансфер во странство. Новата управа му го стопираа трансферот и го вратија назад.
Бугарскиот клуб сакаше да го задржи, не за џабе го задржаа до сега во Бугарија, бидејќи се надеваа дека ќе ги добие документите и како слободен играч ќе им се приклучи.

A gledam vasite zavrsija vo Bundes i Seria A. Tolku ja biva ligata momce. Istiot toj Ejupi vi zbrcna golce a drugiot koj i ostana veren na Shkendija vo momenti koga nemase pari vi dade gol od 30m
Не завршија во Бундес Лига, ама барем не ја мереа Европа уздуш и попреку како пола екипа на Шкендија.

Sostojbata na gradskiot stadion vo Tetovo
Тревата е катастрофа да мора да се среди а другото ? сакаш да кажеш дека вие невините навивачи на Шкендија немате каде да навивате , па тие столчиња вие самите ги кршевте , жално е што фудбалерите и навивачите на Тетекс го делат истиов стадион со вас :свиркам:

жално е што фудбалерите и навивачите на Тетекс го делат истиов стадион со вас :свиркам:
Аман бе више само да лаете знаете па кој ги скршил тие кај нивната трибина морали да коментираш и одма да браниш некого,еве веке недела со нас стадион туку со македониа.гп.

Сите се согласувате дека стадионот е катастрофа Војводи и Балисти па сега се локални избори шанса да го ставите на знајење на политичарите што не се соберете сите пред локални ограноци на сите партии па да им дадете на знајене ако го сакаат вашио глас треба ова да се стави на нивна агенда

Сите се согласувате дека стадионот е катастрофа Војводи и Балисти па сега се локални избори шанса да го ставите на знајење на политичарите што не се соберете сите пред локални ограноци на сите партии па да им дадете на знајене ако го сакаат вашио глас треба ова да се стави на нивна агенда
И шо ако? :) Ќе ти речат да бе ќе го реновираме, се додека ги изгласаш...а после се знае :)

А и Војводи со Балисти заедно...не ме јеби :)

Не мислев заедно секој група пред своите политичари треба да организирате петиција па да соберете потписи на кој ке стават потпис и советници и можеби и кандидатите за градолначалници

И Јасир Селмани го вратиле. :tapp:
Овој сам си отиде и досега не успеа да најде клуб, па ајде ние пак ќе го земаме!!

ФФМ ја „брише“ Шкендија?

434D062C74E44D46AC246435BA678587.JPG

Неофицијалните информации говорат дека неправилната трансформација и примопредавање може да значат исфрлање на Шкендија во најнизок ранг
Штотуку се мислеше дека со стапување на сила на новата управа во Шкендија проблемите во тетовскиот тим се веќе минато, сепак не е така. Некогашниот шампион од Тетово сега се соочува со дополнителни проблеми, и тоа далеку поголеми од оние кои ги имаше во текот на оваа сезона, односно на почетокот кога се водеше битка за превласт и „беспарицата“ по завршувањето на полусезоната и одземените три бода од страна на ФФМ по немилите сцени на дербито со Тетекс.

Во ФФМ секојдневно расправаат за Шкендија

Секојдневно во нашата куќа на фудбалот се расправа во врска за новиот случај „Шкендија“. Се бара решение кое ќе ги задоволи сите страни, но очигледно дека такво решение нема во моментов. ФФМ според правилата и прописите треба да ја исклучи Шкендија согласно неправилностите околу новата трансформација, откако е избришан минатиот субјект, а формиран нов, и тука правилата се дека Шкендија треба да стартува од најнизок ранг.

:eek:?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom