- Член од
- 4 јануари 2013
- Мислења
- 162
- Поени од реакции
- 89
Оди кај матичен да те прегледа можно е да имаш настинка, ќе ти препише некои антибиотици.
Немај гајле бе ја пијам секој ден можеби последниве 12 години по литро кока кола и шеќерот ми е во перфектна состојба. Наследно е тоа или го имаш проблемот или го немаш!лелее..
ама од денес не чепнувам сок, барем не до неколку месеци да одморе малце..
епа кога станав сабајле не ми беше ништо и сеуште не ми е ..
а и недај боже да ми биде нешто понатака.
.
hahahahaНемај гајле бе ја пијам секој ден можеби последниве 12 години по литро кока кола и шеќерот ми е во перфектна состојба. Наследно е тоа или го имаш проблемот или го немаш!
Оп ете ти мит, третираното цвекло има само 30% корисни материи. Јади го свежо, рендано не конзервирано, варено, и термички преработено над 40 степени.hahahaha
добро е , ме утеши
сега барем си пијам по 2 литра домашен сок од цвекло
ем здрав е за крвта
позз![]()
Како да не, наследно било само, знаеш колку луѓе имаат дијабет од нездрава исхрана?Немај гајле бе ја пијам секој ден можеби последниве 12 години по литро кока кола и шеќерот ми е во перфектна состојба. Наследно е тоа или го имаш проблемот или го немаш!
Доктор Николов од центарот Срце.Ајде ако може препорака и за некој др.Интернист...
како ке кажешКако да не, наследно било само, знаеш колку луѓе имаат дијабет од нездрава исхрана?
iLoveРАКОМЕТ а да земеш да си пиеш вода и по чаша-две сок на ден?
Во тек на денот треба да се внесуваат околу 2 литра течност, добро би било поголем дел од тоа да е чиста вода. Ако баш толку ти е мерак да се поиш со сокови, пиј пола литар сок, литар и пол вода.како ке кажеш
само отприлика по колку вода на ден да пијам?
сега само што испив 1,5Л сок од цвекло![]()
Ах, Google, чудото на современиот свет!Колку? Исто колку што имаат и од здрава храна?![]()
Дај буцни прст во кафево да видамМи се лула светот веќе три дена, трудна ли сум?![]()
Јеееееееееееееееееееееее мекици .........Ми се лула светот веќе три дена, трудна ли сум?![]()
Провери крвна слика и измери си притисок.Пробав да убацам хумор во маката. Ама сериозно, кога стојам, како на брод да сум, ми се лула светот, легнувам - исто. :/
Види анемија, железото како ти е? Замор?Пробав да убацам хумор во маката. Ама сериозно, кога стојам, како на брод да сум, ми се лула светот, легнувам - исто. :/
Крв, серумско железо - се’ е топ. И јас мислам да не е ради замор, ама чудно ми е, не сум три дена изморена. Можно е ради облачињата?Види анемија, железото како ти е? Замор?