Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
И немале пари за авион да се вратат.

Не читаше лани од Дарданија и Принц зошто побегнале, да ти раскажам. Они двајцата биле на пат, работа си барале по ЕУ и сосем случајно на вести разбраа дека ги бара полиција за грозоморно убиство. Нивната фамилија како што се пренесе барем во тесни кругови како што кажаа Принц и Дарданија не знаеле дека ги бара полиција иначе сами ќе дошле да се предадат.
И заклучок, уште незнаат дека ги бара полиција иначе ќе дојдат. Да почекаме само една година помина да дознаат.
ЗАборави да потенцираш дека они се чесни луѓе, фризери, бербери, подрумџии, жени од 60 и кусур години со пушки во подрум... Хавуз...

Едвај го чекам денот кога ќе се стави крај на аждерот исламски во Европа,вклучувајќи ги и гнасотилаците инцесоидни кои ги убија децата и тие што излегоа да ги бранат истите.

И да нема земја да ги закопа.

Lepoto, zatoa kidna Princ od kajgana? Ili?

Zemjata nema da go primi. Ke gi otrfli od sebe. Samo ognovite na pekolot ke moze da gi iscistat za pepelta da ja nosi vetrot vo nebidnina. Ni gorbnina ni ime da im se znae ke nema.
--- надополнето: 19 февруари 2013 во 22:21 ---
Едвај го чекам денот кога ќе се стави крај на аждерот исламски во Европа,вклучувајќи ги и гнасотилаците инцесоидни кои ги убија децата и тие што излегоа да ги бранат истите.

Don't talk....

All you have to do is wait, patiently, and take aim.

Samo ognovite na pekolot ke moze da gi iscistat za pepelta da ja nosi vetrot vo nebidnina. Ni gorbnina ni ime da im se znae ke nema.
...или тоа или министри ќе станат, друго нема.

...или тоа или министри ќе станат, друго нема.
Ne bese toa akt na "civili ubivaat civili" spored puno vo vojna i/ili agresija/borba za sloboda i covekovi prava/ so kvazi komandna struktura, tuku obicno, seljacko, prosto, mujahedeenski nastroeno grozomorno ubistvo.

. Ke gi otrfli od sebe. Samo ognovite na pekolot ke moze da gi iscistat za pepelta da ja nosi vetrot vo nebidnina. Ni gorbnina ni ime da im se znae ke nema.
Заеби ти богови,пеколи...
Ова е спасот наш од исламот.

Geert%2BWilders%2B4.jpg

И ова.

49230161_detail_popup11.jpg

Lepoto, zatoa kidna Princ od kajgana? Ili?

Незнам зошто кидна, беше еден од лидерите за ослободување на притворените во случајов и еден од првите кој застана во одбрана на убијците дека се невини и наместени. Заедно со Дарданија рамо до рамо. И сите Албанци на форумов веруваа во својата мачна приказна на вечно угнетени и неправедно обвинети.
И оп шамар, гнасите се тие! И сеа ко муви без глави, цедена пот, днк-та ја подметнале, дошле Марсовци ги наместиле на езерото и одлетале.

Barrett82A1.jpg

apla kef mi praj

ama i ovaa vrsi rabota

Chuck_Mawhinney%27s_sniper_rifle.jpg

ili

ovAA

Mausers1.JPG

--- надополнето: 19 февруари 2013 во 22:33 ---
'bemga...deka cedeleo pot, cedele, a i bubulj stiskale.

A be ajde, smesno.

Imaat sreka ne sme po starocrkoven kanonski zakon. Odamna ke bese kladata zapalena

apla kef mi praj

ama i ovaa vrsi rabota

ili

ovAA

'bemga...deka cedeleo pot, cedele, a i bubulj stiskale.

A be ajde, smesno.

Imaat sreka ne sme po starocrkoven kanonski zakon. Odamna ke bese kladata zapalena[/quote]

Брзо ќе е ова, батали, дај нешто поспоро. Нека копаат во рудник, еве магистрала една нека изреновираат на 40+.

Батали тебе што ти прави мерак,ти во целиот случај си никој и ништо,како и сите на форумов.Доволно е што си свесен каква религија е исламот.

На сликите горе што ти ги постирав,на првиот гледај како Исус Спасителот,а на вториот како Јован Крстител.

;)

Батали тебе што ти прави мерак,ти во целиот случај си никој и ништо,како и сите на форумов.Доволно е што си свесен каква религија е исламот.

На сликите горе што ти ги постирав,на првиот гледај како Исус Спасителот,а на вториот како Јован Крстител.

;)

ne cekaj pomos od strana....nikoj nema da ti pomogne ako sam ne si pomognes.
MAlku se li 1000 godini cekanje tugj da ti resi problem. Aman.

ne cekaj pomos od strana....nikoj nema da ti pomogne ako sam ne si pomognes.
MAlku se li 1000 godini cekanje tugj da ti resi problem. Aman.
Морам да те разочарам.Твојата земја е мизерна,не е ни политички ни воено спремна да одговори на ваков проблем.

Твоја должност е да ја шириш вистината за исламот, и да се надеваш дека Оскар и Герт ќе добијат во иднина голема политичка моќ.

Вилдерс има јасен став,доколку дојде на власт(добра вест е што неговата партија бележи значителен пораст во Холандија),ќе исели огромен број на муслимани од Европа.

Морам да те разочарам.Твојата земја е мизерна,не е ни политички ни воено спремна да одговори на ваков проблем.

Твоја должност е да ја шириш вистината за исламот, и да се надеваш дека Оскар и Герт ќе добијат во иднина голема политичка моќ.

Вилдерс има јасен став,доколку дојде на власт(добра вест е што неговата партија бележи значителен пораст во Холандија),ќе исели огромен број на муслимани од Европа.

Mojata zemja e mala, nema voena mok za vojna so nikogo, ama za domasni problemi so plemeto i ordata dovolno e mokna. Samo treba da se prestane so "sluga pokoren" i narodot da krene glava. Ne vlasta. NARODOT. Mesto kafe i kafule, da se strese i svesti. Ti, toj do tebe, taa kraj tebe, na masata od sprotiva. itn.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom