Divider
Seraphim
Live just as long and see....me, as I smile behind my scope...jerkoffPa i zatoa otide u p.m .ista sudbina ja sledi i makedonia
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Live just as long and see....me, as I smile behind my scope...jerkoffPa i zatoa otide u p.m .ista sudbina ja sledi i makedonia
Live just as long and see....me, as I smile behind my scope...jerkoff
Темата е повторно активна. Ве замолувам за зачувување на нивото на дискусијата, и ако видам една единствена провокација, лично јас ќе издејствувам перманентен бан, затоа што оваа тема е осетлива и не е играчка.
Pa i zatoa otide u p.m .ista sudbina ja sledi i makedonia
A kaде виде дека јас реков оти Македонци провоцираат? Немој да ми кажуваш за либералност, листај ја темава од старт има мои мислења, уште од вечерта кога се случи ова, ме има и на spreadthetruth, впрочем јас бев еден од иницијаторите на акцијата. Нема да толерирам ситење на еден ваков чин, и нема да оставам ниедна реплика на едно такво мислење. Се ќе оди во неповрат. Тоа да ви биде јасно. Темава има да биде под конец, или дискутирајте како што треба, или воопшто не дискутирајте. И ќе делам опомени на секој кој што ќе се сити на смртта на недолжните деца, егзекутирани на најголемиот Христијански празник, без никаква причина, само затоа што се Македонци.Види пријателе, на еден македонски форум, на една волку осетлива тема, единствени што провоцираат исе љубителите на двоглав орел и поддржувачи на убијци на каурски деца.
ЈАс разбирам либералност и се, ама ако сакаш да реагираш, реагирај кон нив, или заклучи ја темава.
ВО секој нивни пост, како наведениов подоле, алудираат против државата и против Македонците.
Епа еве ти го цитатот подоле, кој е еден од помеките досега.
Значи или остави до крај да са искажат кои се и што се рамковните, со соодветен одговор од другата страна, без закани з абанови, или заклучи ја темава.
1 ке почнеше граѓанска војна, ке убиваа каури кај да ги видат без разика дали се деца ( како во овој случај) жени ( како по автобуси) баби дедовци и се останатоOrda e plemevo
Inaku, pokraj se, navistina, neka se zaprasa nekoj:
1. Sto ke se slici/slucese makedonci da ispotepaa albanski deca nok lred bajram?
2. Zosto tolku zdusno ordava gi brani ovie uapsenive?
го кажав ова во еден пост ама модераторот ми го избриша иако не беше провокација туку реалност ама ајI posle te vikale тапа фраер!
Sram da im e
More, nemase da ima nekoja seriozna vojna. Neredi da. Plemenskite lideri nema da im doZvolea. Ke napravea kup incidenti da vidat kako ke reagirame, ama ovaa vlast ne e kako onaa od 2001.
Ovie se luti mamlazi. Nema labavo so Gruevski.
A deka im e u gen, da. I odzite plus kako fil.
Sepak. Glutnica ulicni pcista.
Ke laat u golema grupa. Ama ke begaat ako gi zamlatis so kamenja.
Toa ne im e jasno.
БЕЗ КАПКА ВОДА КЕ ЦРКНАТ БРЗОMaлку е по 18 години, треба да скапат во самица со стаорци доживотно и да молат за капка вода која нема да ја добијат.
Dozivoten so pomiluvanje ke bide okolu 18 vkupno. Ako pomiluvaat.Maлку е по 18 години, треба да скапат во самица со стаорци доживотно и да молат за капка вода која нема да ја добијат.
P.S. Ako se nevini zosto kidnale? Prvoosomnicenite?