Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ЗАборави да потенцираш дека они се чесни луѓе, фризери, бербери, подрумџии, жени од 60 и кусур години со пушки во подрум... Хавуз...Не читаше лани од Дарданија и Принц зошто побегнале, да ти раскажам. Они двајцата биле на пат, работа си барале по ЕУ и сосем случајно на вести разбраа дека ги бара полиција за грозоморно убиство. Нивната фамилија како што се пренесе барем во тесни кругови како што кажаа Принц и Дарданија не знаеле дека ги бара полиција иначе сами ќе дошле да се предадат.
И заклучок, уште незнаат дека ги бара полиција иначе ќе дојдат. Да почекаме само една година помина да дознаат.
И да нема земја да ги закопа.
Едвај го чекам денот кога ќе се стави крај на аждерот исламски во Европа,вклучувајќи ги и гнасотилаците инцесоидни кои ги убија децата и тие што излегоа да ги бранат истите.
...или тоа или министри ќе станат, друго нема.Samo ognovite na pekolot ke moze da gi iscistat za pepelta da ja nosi vetrot vo nebidnina. Ni gorbnina ni ime da im se znae ke nema.
Заеби ти богови,пеколи.... Ke gi otrfli od sebe. Samo ognovite na pekolot ke moze da gi iscistat za pepelta da ja nosi vetrot vo nebidnina. Ni gorbnina ni ime da im se znae ke nema.
Lepoto, zatoa kidna Princ od kajgana? Ili?
Батали тебе што ти прави мерак,ти во целиот случај си никој и ништо,како и сите на форумов.Доволно е што си свесен каква религија е исламот.
Батали тебе што ти прави мерак,ти во целиот случај си никој и ништо,како и сите на форумов.Доволно е што си свесен каква религија е исламот.
На сликите горе што ти ги постирав,на првиот гледај како Исус Спасителот,а на вториот како Јован Крстител.
![]()
Морам да те разочарам.Твојата земја е мизерна,не е ни политички ни воено спремна да одговори на ваков проблем.ne cekaj pomos od strana....nikoj nema da ti pomogne ako sam ne si pomognes.
MAlku se li 1000 godini cekanje tugj da ti resi problem. Aman.
Морам да те разочарам.Твојата земја е мизерна,не е ни политички ни воено спремна да одговори на ваков проблем.
Твоја должност е да ја шириш вистината за исламот, и да се надеваш дека Оскар и Герт ќе добијат во иднина голема политичка моќ.
Вилдерс има јасен став,доколку дојде на власт(добра вест е што неговата партија бележи значителен пораст во Холандија),ќе исели огромен број на муслимани од Европа.