Група на Грдите Кајганџии и Кајганџики ...

• Креатор на темата Креатор на темата PIRATIC
  • Време на започнување Време на започнување

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Локација
The Lost Island of SK.
На форумов има триста групи па си викам ај и една ваква група да се направи ... тука нека постираат машки и женски грди кајганџии/кајганџики ... :D
Темава секако е Чек Дис Аут па малку да си попричаме ... :icon_mrgr:
Повелете ...
--- надополнето: 19 февруари 2013 во 21:17 ---
Секој/а нов/а член/ка е добредојден/а ... :icon_mrgr:
Први сме тука јас, членот НиколаМКД91, Лаки Џуниор, оној Хип-Хоперот и.т.н. ... ... ... ... :LOL:

:D:D:D:D
VQEmppj.jpg

Еве и јас се пријавувам,и мислам ќе стигнам до финале,
па кој лепотан има на пола век и плус една декада на грбот,
значи имам и предиспозиции и факти да бидам и на врвот,
што сакате фотка,па само кажете,од овој век или од минатиот.

Без тролање ... збориме за грдоќа ... кој сака нека постира и слики, но сепак не мора ... нека постираат членови и членки кои се стварно UGLY ... :X3:

Еве и јас се пријавувам,и мислам ќе стигнам до финале,
па кој лепотан има на пола век и плус една декада на грбот,
значи имам и предиспозиции и факти да бидам и на врвот,
што сакате фотка,па само кажете,од овој век или од минатиот.

Чим имаш накај 6 банки(60 год.) подобро немој да постираш слики ... :cautious:
--- надополнето: 19 февруари 2013 во 21:51 ---

Shit Happens .... Hallelujah
You Ugly Nigga ... :нинџ:

Јеее сум се нашол во топ3 . Јебига на почеток Леандрето џабе ме фалеше и слики полугол објавував, кога у фаца сум гроб утепан. Шо да кажам, ружен тужен и до Бога дужен. Нормално барам женска со спротивни особини . :pos:

Леле Луки зубов бе брат, ти и мене ме шиеш. :D

ps Џенцките да знааеја колку кошта еден трактор, никогаш немаше во мерцедес да влезат. :vozbud:

Некако ми е субјективно ова.
Кој/што е мерило некој да биде за тука или не?
Јас понекад имам таква перспектива за себе си, да би се стаил на прво место во групава. Но, некогаш моето мислење за оваа работа би придонело да сметам, дека не ни припаѓам тука.

Уф добро је сине јас помислих си ја ставел сликата пред да одеш на естеска хирургија, срце ми застана.
Ама и ми лекна ка видох оти не си ставил бефоре туку афтер слика , је лепотан на татко.
И ден денес тврдум оти се исплатеш инвестицијата, барем кокошкте пронесоа јајца и кравите пак млеко почнаа да дават,се сопираа ка ке те вideja. A текнува ли ти шо биваше пред операцијата ка ке излезеше по двор и низ село ?
Текнува ли ти как ка ке излезеше низ село стелните крави побацуваа ка ке те здогледаа, хахаха сега ми текна ка ке не тужеше мирко од дамјан ка помина са офците по пато и ти ка излезе на прозоро кога им испопаа волната на овците од стра и роговето на овните текнува ли ти синче ?
И пак ке кажум најдобро потрошени 30 000 евра на пластична хирургија (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom