HTC 8X и HTC 8S

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Ваљда тоа е поради гаранцијата, T-Mobile ти дава гаранција од авторизиран / официјален и докажан сервисер, а Ledikom ти дава гаранција од нив :D
Многу нормално, ако ти се расипе нешто, иди расправај се со Ледиком после.

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Ете, HTC8S нема повеќе во TMobile. -.-

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Ете, HTC8S нема повеќе во TMobile. -.-
Ќе добиеле четврток / петок, денес ги ми пишаа мејл. Али многу ме курчат што ич не им е гајле за вкусот на корисниците. Телефонот е достапен во 4 бои, а они го носат само во црно / белата варијанта...

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
И во вип истото само по една боја ги имаат.

Иначе што се деси со Нокиа, порано Нокиа секогаш доаѓаше во МК со сите модели, од windows phone 8 нема ни еден модел човек да најде.

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Ќе добиеле четврток / петок, денес ги ми пишаа мејл. Али многу ме курчат што ич не им е гајле за вкусот на корисниците. Телефонот е достапен во 4 бои, а они го носат само во црно / белата варијанта...
Епа супер ко така, иако јас чекам некаква Нокиа, мада тешко да донесат.

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
И во вип истото само по една боја ги имаат.

Иначе што се деси со Нокиа, порано Нокиа секогаш доаѓаше во МК со сите модели, од windows phone 8 нема ни еден модел човек да најде.
Ми пишаа и за Nokia-та T-Mobile. Lumia 820 ќе ја добијат во Април ( :facepalm: ), а Lumia 620 тек во Мај ( :facepalm: :facepalm:).

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Boomerang да не знаеш дали добија HTC 8S телефони во Т Мобајл?

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Boomerang да не знаеш дали добија HTC 8S телефони во Т Мобајл?
Имаат добиено, јас земав за девојка ми нов од т-мобиле

Според "стручните лица" што работат во т-шит, телефонот се јавив прашував секаде ми рекоа да кодиран е ... го купувам телефонот ставам картичка од вип и уствари телефонот НЕ Е КОДИРАН ! :mad:
каков кадар имаат вработено чист -1 (минус кец) имаат од мене

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Не ми се јасни T-Mobile воопшто, значи добиваат пратка на HTC, ставаат One SV како нов телефон што го нудат, а не прават update на другите телефони што стигнале, ваљда уште однапред се знае дека треба да завршат кај познати...Не можам да си земам телефон веќе месец ипол, ти е*ам клошарите.

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Имаат добиено, јас земав за девојка ми нов од т-мобиле

Според "стручните лица" што работат во т-шит, телефонот се јавив прашував секаде ми рекоа да кодиран е ... го купувам телефонот ставам картичка од вип и уствари телефонот НЕ Е КОДИРАН ! :mad:
каков кадар имаат вработено чист -1 (минус кец) имаат од мене
Мислам дека не е дека не знаат, туку не смеат да кажат/признаат. Порано тоа не беше проблем, ама сега личи малку непрофесионално на веб страна на T-Mobile да пишува дека работи на сите мрежи. Дрн, дрн, али тоа е.

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Мислам дека не е дека не знаат, туку не смеат да кажат/признаат. Порано тоа не беше проблем, ама сега личи малку непрофесионално на веб страна на T-Mobile да пишува дека работи на сите мрежи. Дрн, дрн, али тоа е.
Е што има тука непрофесионално ... далеку понепрофесионален е нивниот ретард однос полн со незнаење и прашалници и да не ми е првпат да не бидам задоволен од стручните лица на т-мобиле

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Е што има тука непрофесионално ... далеку понепрофесионален е нивниот ретард однос полн со незнаење и прашалници и да не ми е првпат да не бидам задоволен од стручните лица на т-мобиле
За многу работи да, се согласувам дека се непрофесионални, ама конкретно во поглед дали може да работи на друг оператор, мислам дека намерно не наведуваат или не кажуваат.
--- надополнето: 19 февруари 2013 во 18:35 ---
Не ми се јасни T-Mobile воопшто, значи добиваат пратка на HTC, ставаат One SV како нов телефон што го нудат, а не прават update на другите телефони што стигнале, ваљда уште однапред се знае дека треба да завршат кај познати...Не можам да си земам телефон веќе месец ипол, ти е*ам клошарите.
Телефон што сакаш да го купиш преку оператор секогаш е некоја фрустрација и срање искуство. Не дај боже да не чини нешто па да треба да го враќаш. Јас освен со Нексусов, кој го земав веднаш зашто имаше на лагер, претходно за сите телефони години наназад имали перипетии.

Kajgana Shop

На врв Bottom