Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па јас да не го ставив Камби пред Гаргано и тоа да игра позади напагачите, а Ковачич ПОЗАДИ Ханданович ?Ќе ви го сменат и Страма, ќе дојде некој нов, каков што беше Страма пред нецела година и ќе видите дали ќе се смени нешто. Али совршено, ново жртвено јагне за сите. 20 тренера уназад (освен Мурињо) играат на ист начин и уште мислите дека до тренерот е?
Како е да е, Фиорентина игра фантастично. Секоја чест за нив, без разлика колку е Интер лош, дечкиве се супер.
А што многу ќе сменеше ако Гаргањо играше, место Камбијасо. Мислиш дека така ќе им париравме на Фиорентина на средина. Види им ја играта на Фиорентина од вечерва на средина. Све се извежбани движења, све е ова работено на тренинг и во фаза на напад и во фаза на одбрана. Тоа не е резултат на тактика, кој каде играл, кој пред кого, кој бил дмц, мц и други ствари, туку е резултат на работа со тимот од почеток на сезона на определен начин. Нема некоја тајна формула тука, колку повеќе тренираш некој определен начин на игра толку тој станува поприроден за играчот и го прави по автоматизам. Фиорентина имаше исто лоша одбрана како ние вечерва првпат кога игравме против нив. Ги виде нив како одговор да почнат да играат на контранапади и со 7 дефанзивци одкога изгубија? И како за споредба кај колку тренери на Интер си го видел тоа после неколку месеци во клубот?Па јас да не го ставив Камби пред Гаргано и тоа да игра позади напагачите, а Ковачич ПОЗАДИ Ханданович ?
Факт е дека не може да го искористи целиот потенцијал на тимов, и факт е дека за овој срам е крив само он и никој друг.
Поставеност на играта 0, тактика никаква.
Оценка за тимот 0, за Страма -10.
Да не ти го цитирам цел пост.А што многу ќе сменеше ако Гаргањо играше, место Камбијасо. Мислиш дека така ќе им париравме на Фиорентина на средина. Види им ја играта на Фиорентина од вечерва на средина. Све се извежбани движења, све е ова работено на тренинг и во фаза на напад и во фаза на одбрана.
Среќа го имаме Ханданович, единствената светла точка во тимов инаку ќе губевме сигурно 7-0 или 8-0.
Абе миџетот ќе го ораше теренот за разлика од полжавов Камби, затоа ми е мене, барем ќе гледам некој како се труди и трча како луд, макар било тоа и залудно.Гаргано повреден бил, али до миџетов ли дое бе да викаме дека требал да игра ...![]()
od sampioni do sranje za 3 godini ,only inter go moze ovaa