Општи вело муабети, прашања, совети

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Можеме некаде мај да направиме вожња на Водно? Само треба да си го средам и јас точакот.

Квив, ние возиме и во меѓувреме... ако има некој заинтересиран, нека повели. Контакт со Боки :)

Квив, ние возиме и во меѓувреме... ако има некој заинтересиран, нека повели. Контакт со Боки :)
Ако возите со боки следната недела ќе му пишам :) се надевам дека ќе возите :)

А што имаш да му средуваш на точакот :D?

Да го симнам треба. Потоа пошто гумата ми беше дупната и ја залепив, да ја напумпам, да го исчистам убаво, да се подмачка и постепено да го активирам :)

Нема шанси до другата недела да го средам, иначе би возел.
И да напоменам, пошто има и почетници (ко мене), и незнаат сите добро да "веслаат" со нозете, да се избере некоја добра и делумно рамна патека. Не сме сите способни по пола метро патека да возиме. И не мислам да ме вадите на делови од провалија. Плус, сите со кацига, па кој нема да си снабди. Башка и тоа треба и јас да земам.

Ако има желба и ако имаш малце одлепен мозок ќе научиш да возиш сепак бидејќи си почетник земи си кацига ... јас возам уште од дете точак и не дека сум професионалец и сл. ама што знам не возам со кацига но како и да е и јас ќе си купам :) ...

КвикСилвер

Ако има желба и ако имаш малце одлепен мозок ќе научиш да возиш сепак бидејќи си почетник земи си кацига ... јас возам уште од дете точак и не дека сум професионалец и сл. ама што знам не возам со кацига но како и да е и јас ќе си купам :) ...

КвикСилвер

Не, морам јас со кацига, незнаеш што може да ти се случи. Ете на пример главата еден кајганџија што си ја рснал од гранка, кузнае колку болело :P. Неможе некој да те натера со сила кацига да земеш, иако ептен помага :) И Боки ке снима.

Не, морам јас со кацига, незнаеш што може да ти се случи. Ете на пример главата еден кајганџија што си ја рснал од гранка, кузнае колку болело :P. Неможе некој да те натера со сила кацига да земеш, иако ептен помага :) И Боки ке снима.

:pos::pos::pos::pos: Како јас на пр што се мавнав во гранка на водно ... :icon_mrgr: И затоа сакам кацига да купам ама најмногу поради тоа што сакам да снимам :ROFLMAO:

Ај ќе го замолам некој да ми каже каде можам да најдам од овие камериве што се закачуваат на кацига.Ми напоменаа дека имало на битпазар евтини.Дали некој знае каде можам точно на битпазар да ги најдам.Бев по тезгиве ама не најдов.АКо зне некој каде има нека ми пушти пораче или нека објасни тука.

Ај ќе го замолам некој да ми каже каде можам да најдам од овие камериве што се закачуваат на кацига.Ми напоменаа дека имало на битпазар евтини.Дали некој знае каде можам точно на битпазар да ги најдам.Бев по тезгиве ама не најдов.АКо зне некој каде има нека ми пушти пораче или нека објасни тука.
Ако сакаш GoPro камера имаш во Проспорт. Но треба да си спремен да платиш, ова се квалитетни камери, тие на Битпазар немаат никакви допирни точки т.е. се ефтини копии на овие. :)

Ако сакаш GoPro камера имаш во Проспорт. Но треба да си спремен да платиш, ова се квалитетни камери, тие на Битпазар немаат никакви допирни точки т.е. се ефтини копии на овие. :)
А знаеш која цена одат ти е на бит пазар?

Знам дека има али чинам дека се доста скапи.Околу 20000 денари ако не се лажам.Навистина ги немам погледнато цените,но вака од луѓе што сум слушал.Ако знаеш баш ме интересира како би оделе.Знам дека има и многу додатоци кои се доплаќаат!Сум ги гледал на интернет но како ривјуа,но не и цените...Сепак ако е 20000 денари мислам дека е доста скапо,барем за вака обични точкаџии како мене....

А знаеш која цена одат ти е на бит пазар?
па брат човеков кажа дека ја земал 600 денари.И ми покажа и клип кој го беше ставил на телефон.Вака добар ми се виде.Мислам доста чист.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom