- Член од
- 30 јули 2011
- Мислења
- 589
- Поени од реакции
- 246
колку се сигма у вучко да не знаеш,а и дале се водоотпорни,јас имав echowell u12 водоотпорна супер,ама ми ја снемаНајефтини а добри брзиномери (Sigma) имаше во Вучко кај Универзална сала.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
колку се сигма у вучко да не знаеш,а и дале се водоотпорни,јас имав echowell u12 водоотпорна супер,ама ми ја снемаНајефтини а добри брзиномери (Sigma) имаше во Вучко кај Универзална сала.![]()
Абе уште го возиш собимот?колку се сигма у вучко да не знаеш,а и дале се водоотпорни,јас имав echowell u12 водоотпорна супер,ама ми ја снема![]()
Не ми текнува баш, но мислам цените се движеа од 800 ден. па нагоре, во зависност од моделот. За водоотпорни колку се исто така не знам, го користев најефтиниот модел, Sigma 509. Ја врнело дожд многу пати и во вожња и кога точакот ми бил паркиран и искрено немаше никаков проблем. Не знам може и сум имал среќа.колку се сигма у вучко да не знаеш,а и дале се водоотпорни,јас имав echowell u12 водоотпорна супер,ама ми ја снема![]()
Сум за ако можеш да ми порачаш кажи ми ќе ти дадам пари и како што кажи по ппhttp://www.ebay.com/itm/New-Bike-Bi...966?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5199408f1e
Јас ќе порачам една за зимско време... по 120-150 денари сеАко си за, пиши.
--- надополнето: 11 февруари 2013 во 21:01 ---
Уклучуваш GPS, се поврзува програмчето (во случајов sportypal) и си цепаш. Завршуваш, ја аплоадираш програмата и можеш да пастираш линк за да го видат и другите.![]()
јестеАбе уште го возиш собимот?![]()
А бе види, се ќе ти кажат само нешто да ти продадат, така функционираат работите кај нас. Секаде каде било што продаваат е подобро од туѓото. Не викам дека Echowell не чинат, мој другар вози со таква wireless, но сепак мислам Sigma си е Sigma или пак Polar и Cateye.јесте
--- надополнето: 11 февруари 2013 во 23:39 ---
мене оваа echowell u12 супер ми беше и на дожд немав галје и ми има паѓано и на полчки и на бетон немаше гаље,тој у вело спринт ми ја препорача и он имаше таква само постар модел u8 мислам на точак од 1500е рече дека е иста со сигмата само со повеќе функции а кај сигмата името го плаќаш и дека е од германија а овие од тајван
го знам човекот,работевме заедно порано велоспринт негова е продавницата,крај краева ако не чини што бапнал и он таква на точак од 15000еА бе види, се ќе ти кажат само нешто да ти продадат, така функционираат работите кај нас. Секаде каде било што продаваат е подобро од туѓото. Не викам дека Echowell не чинат, мој другар вози со таква wireless, но сепак мислам Sigma си е Sigma или пак Polar и Cateye.![]()
15.000 ЕУР ??го знам човекот,работевме заедно порано велоспринт негова е продавницата,крај краева ако не чини што бапнал и он таква на точак од 15000е
сум утнал де 1500е,како и да е одлична беше додека не ми ја снема..а во исто време возев и со кинеска од џамбо и скоро исто покажуваа..15.000 ЕУР ??Нема врска тоа што ставил на точак од 1.500 ЕУР, може и кинеска од 500 ден. да ставиш на точак од 5.000 ЕУР, така ?? Е сега колку точно ќе мери тоа е друга работа. Дечкото нив (Echowell) ги продава и тие си ги "фура". На крајот на краевите тоа што ти се допаѓа тоа ќе ставиш, твој избор.
![]()