Битола

• Креатор на темата Креатор на темата devilbt
  • Време на започнување Време на започнување
не знам дали кило ракија или добар збор железни врати отвора :D сум видел неколку пати а лично немам патувано
е па (за мене) тешка беше пошто 3/4 од патот е сериозна угорница (сепак на планина се качваш) некаде и 10% угорница има. Нешто слично на патот за крстот на Водно со сите кривини, само прилично подолг и пострмен Башка мене точакот крш ми беше и дополнително со него се борев. Е сега за слегвање друга е приказната :D aма вреди
Водно го качувам како ништо така да мислев да не е патот со дупки а треба да се качуваш како на монт еверст :D Инаку тоа е пат до хотел молика? ако добро разбрав ?

Водно го качувам како ништо така да мислев да не е патот со дупки а треба да се качуваш како на монт еверст :D Инаку тоа е пат до хотел молика? ако добро разбрав ?
до хотел Молика да, добра тура ако сте друштво,само сега има снег и не е за со точак нормално. Ова за крајот на март негде најрано

до хотел Молика да, добра тура ако сте друштво,само сега има снег и не е за со точак нормално. Ова за крајот на март негде најрано
аха јас планирам таму некаде април месец да дојдам со воз :D ако можам барем на 1 ден. ако не на 2 :) Инаку фала за турава ќе морам да ја извозам а сега ќе си барам на гугул мапс да видам како изгледа :D

аха јас планирам таму некаде април месец да дојдам со воз :D ако можам барем на 1 ден. ако не на 2 :) Инаку фала за турава ќе морам да ја извозам а сега ќе си барам на гугул мапс да видам како изгледа :D
од подножјето,односно под селото Трново до хотел Молика со автомобил не можеш трета да ја ставиш - мораш втора па на некои места и прва......не би препорачал али пробај,ако не ќе си туркаш нагоре,воздухот ти е перфекција

претежно тие што тренираат или возат рекреативно возат преку с.Бистрица до грчка граница

од подножјето,односно под селото Трново до хотел Молика со автомобил не можеш трета да ја ставиш - мораш втора па на некои места и прва......не би препорачал али пробај,ако не ќе си туркаш нагоре,воздухот ти е перфекција

претежно тие што тренираат или возат рекреативно возат преку с.Бистрица до грчка граница
Јас нема да одам со кола планирам само со точак ... инаку од битола до с. бистрица па до грчка граница колку има?

Јас нема да одам со кола планирам само со точак ... инаку од битола до с. бистрица па до грчка граница колку има?
ти дадов претстава каква е угорнината,не ме разбра......

не знам точно 15тина километри со слаб сообраќај и добар асфалт,види на гугл мапите,другиот пат ти е преку с.Кравари,арно ама има многу сообраќај и воопшто не е препорачливо за велосипедизам

ти дадов претстава каква е угорнината,не ме разбра......

не знам точно 15тина километри со слаб сообраќај и добар асфалт,види на гугл мапите,другиот пат ти е преку с.Кравари,арно ама има многу сообраќај и воопшто не е препорачливо за велосипедизам
Патот за до молика го видов каков е нешто слично на водно но океј е но дали тој е ист пат за до грчка граница или не ?

Нека се подстопли и можиш да возиш од на лазо вилата(инфоцентарот, кај шо се трга за маршот на мурато) до ловечка куќа, а ако си добар со кондиција можиш да продолжиш нагоре (по патот за џип) до антена или до големо езеро. ова ти е advanced level :D
Jас ко ќе возам си одам до Смолево и назад.
Друга тура шо ја возам е Брусничка населба>с.Брусник>с.Дихово>Ниже Поле> Одморалиште Стрежево. За ова последната ти треба некој шо го знај патот :D

За сместување Хотел Капри, Вила Дихово. Идеални ти се ако возиш по та последната тура или првата :)

Отвори си гугл мапи и ѕирни ја та шо ја опишаф последната, иначе не е нешто тешка за терање :D

некоја информација за деловни објекти шо се продават во Битола и околината не поголеми од 500 м2, гледав на пазар 3 не најдов нешто шо би ми одговарало , некој да кажи некоја идеја........... кај можам да се обратам , не знам дали овие од катастарот наплаќат советодавни услуги или од агенција за недвижнини , ако знај некој кај можам да се обратам :)

некоја информација за деловни објекти шо се продават во Битола и околината не поголеми од 500 м2, гледав на пазар 3 не најдов нешто шо би ми одговарало , некој да кажи некоја идеја........... кај можам да се обратам , не знам дали овие од катастарот наплаќат советодавни услуги или од агенција за недвижнини , ако знај некој кај можам да се обратам :)

Најубо прашај си во агенција за Недвижнини, иначце деловни објекти најубо во Пелагонка 2 зградата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom