Прегледај го приврзокот 58444
Овоа е Џонсон,мајка ми го вика Џорџи,баба ми го вика Џиџи,брат ми Џон а татко ми Џаспер.Никој не го вика Џонсон,ја го викам по најпедерското име Пафи.Реткост е да се види во оваа положба,по обичај не се присвртува у скут освен кај мајка ми како и на сликава.Инаку,многу јаде и нонстоп се иживува на мачево кое шо прибрав сеа.Имав и сијамски многу стар ама загина.
Прегледај го приврзокот 58445
Мојот ШПРИЦЕР као шо вика баба ми.Хиперактивен е многу.На сликава е мал инаку неам слика сеа како шо е голем.бтв 1 година е
Прегледај го приврзокот 58446
Пред 2 недели го прибрав од улица,многу ми е убаво и повеќе при срце ми лежат животните кои ги прибирам од улица.Се вика ТомислаФ ( значи со Ф).
Прегледај го приврзокот 58447
Срцулево исто така од улица го прибрав,беше многу бушавко но сега не е.Се вика Пипо.
Прегледај го приврзокот 58448
Шаро шекспир,никогаш не седи во кафез освен кога намерно го затвораме.Секогаш виси на оваа шипка,и имавме проблем еднаш оти висеше на гарнишлите и пердињата ги сереше.Чудо од папагал,излегува надвор на тераса а не бега.Се случува и круг да изврти ама си виси самои си гледа.8 год го имаме
Црното кученце го најдов во една плоча т.е почната куќа да се гради.Мислев че испадне пекинезер ама испадна некаков чуден гремлински мелез и многу го сакам.Мачево сифкастото го најдов на улица,го врнеше дожд е сега можеби е нечие ама ја си го зедов.Шпицот го зедовме 400 евра,сфинскот ми е на поклон од Германија,нимфата ми е 8 години за четврт-матура ми го купија.А мачкава првата,е и она е стара и е 200 евра од ФинскаДобро каде успеа да ги најдеш на улица вакви убави мачиња и кучиња ? Сите се убави , ама последново ( Сфинкс ) ми е некако језиво , не дека не е интересно..
Ти си среќен чоек!Црното кученце го најдов во една плоча т.е почната куќа да се гради.Мислев че испадне пекинезер ама испадна некаков чуден гремлински мелез и многу го сакам.Мачево сифкастото го најдов на улица,го врнеше дожд е сега можеби е нечие ама ја си го зедов.Шпицот го зедовме 400 евра,сфинскот ми е на поклон од Германија,нимфата ми е 8 години за четврт-матура ми го купија.А мачкава првата,е и она е стара и е 200 евра од Финска
Имам едни комшии дојди собери ги жити сеПрегледај го приврзокот 58465
И секако,мојот најомилен миленик оти прее немав време да го стаам,мојот Сфинкс кој сега е малце поголем и поубав.За него имам отворено и псоебна тема